UGLEDNI SLOVENSKI SUDAC O SKANDALU SA STARLETOM I UHIĆENJU: / 'Pozvani smo na taj ranč, bilo je četrdesetak ljudi...'

Image
Foto: Profimedia

Mariborčanin je očito bio na krivom mjestu u krivo vrijeme

29.5.2020.
14:13
Profimedia
VOYO logo

Ugledni FIFA-in sudac i jedan od najboljih u Europi, Slovenac Slavko Vinčić, uhićen je u četvrtak u velikoj policijskoj akciji u sklopu afere "Tijana Ajfon" u Bijeljini. Slovenski su mediji odmah konstatirali kako on nije sudionik kriminalnih radnji zbog kojih su srpska starleta Tijana Maksimović i njezini suradnici uhićeni, već da je tamo bio samo kao gost.

Image
NOGOMETNI SVIJET U NEVJERICI: /

Slavni slovenski sudac uhićen zajedno sa srpskom starletom u velikom skandalu u BiH

Image
NOGOMETNI SVIJET U NEVJERICI: /

Slavni slovenski sudac uhićen zajedno sa srpskom starletom u velikom skandalu u BiH

O svemu je na koncu za slovenski 24ur progovorio i Vinčić. "Poslije sastanka s poslovnim partnerima, pozvani smo na jedan ranč kako bi proslavili i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, gotovo nikoga od njih nisam poznavao. Poslije policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gdje sam objasnio da uopće ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili i onda sam se vratio u Sloveniju", rekao je Vinčić u telefonskom razgovoru za 24ur. Mariborčanin je očito bio na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijska akcija

Podsjetimo samo, policija u Bosni i Hercegovini uhitila je 16 osoba u raciji provedenoj u okolici Bijeljine, među kojima je i jedna srbijanska starleta, a pritom je zaplijenjeno najmanje deset pištolja te kokain, objavljeno je u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijska uprava iz Bijeljine potvrdila je kako su njeni pripadnici proveli raciju u jednoj vikendici u okolici tog grada u sjeveroistočnoj Bosni. Operacije je izvedena u suradnji s policijama Srbije i Slovenije, a uhićeno je 15 muškaraca te jedna ženska osoba. Potvrđeno je kako je u pitanju Tijana Maksimović (28) iz Rume u Srbiji, koja se na estradi predstavlja imenom “Tijana Ajfon” (Iphone).

Policija ih sumnjiči za kaznena djela nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja i prostituciju. Tijekom pretrage policajci su pronašli deset pištolja,14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancirna prsluka te oko deset tisuća eura u različitim valutama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo