U OPASNOJ FORMI / Ugledna španjolska Marca oduševljena Hrvatom. Dalić ga nema na radaru, nekada je gazio po HNL-u, a sada je ponovo hit-igrač

Image
Foto: Profimedia

Čolakova izvanserijska partija odjeknula je vrlo glasno i to u cijeloj Europi

11.8.2021.
13:53
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač Mirko Antonio Čolak bio je junak prolaska švedskog prvaka Malmoa protiv škotskog Rangersa u 3. pretkolu nogometne Lige prvaka, on je postigao dva pogotka u uzvratu u Glasgowu kojima je osigurao 2-1 (0-1) pobjedu svom sastavu, a kako je i prvi dvoboj završio pobjedom Malmoa od 2-1 švedski će sastav igrati u 4. pretkolu protiv Ludogoreca koji je boljim izvođenjem 11-eraca izbacio Olympiacos.

Čolak je u 53. minuti pogodio sa 10-ak metara suprotnji donji kut McGregorova gola nakon dodavanja Christiansena, da bi u 58. minuti sjajno reagirao i iz okreta još jednom zatresao mrežu domaćih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba ta pogotka Čolak je postigao dok je Malmo bio s igračem manje na terenu jer su krajem prvog dijela Šveđani dobili crveni karton.

Image
Image

Oduševio Marcu

Čolakova izvanserijska partija odjeknula je vrlo glasno i to u cijeloj Europi. Naime, najčitaniji sportski dnevnik u Španjolskoj, Marca, proglasio je Čolaka najvećim iznenađenjem trećeg pretkola Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Steven Gerrard i njegovi Rangersi nisu uspjeli uzeti ono što im se nudilo, a za to je najzaslužniji Hrvat Čolak. On je s dva gola riješio meč u Glasgowu i briljirao tijekom cijele utakmice. Šveđani će mu morati podići spomenik pred njihovim stadionom", piše tako Marca.

Čolak je ne tako davno bio prvi strijelac HNL-a kao igrač Rijeke, bio je i na radaru Zlatka Dalića, ali je nakon odlaska iz Rijeke upao u lošu formu i ispao iz svih kombinacija. Međutim, sada se u Malmou preporodio i svakako zaslužuje pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo