UGLEDNA MARCA SE POKLONILA MODRIĆU: / 'Najbolji igrač Reala, izgledao je kao da ima 25 godina i da je upravo osvojio Zlatnu loptu'

Image
Foto: Profimedia

Modrić je u utakmici protiv Borussije dirigirao igrom momčadi Real Madrida

10.12.2020.
8:39
Profimedia
VOYO logo

Španjolski prvak Real Madrid u srijedu je pobijedio Borussiju Moenchengladbach (2:0) u dramatičnom raspletu skupine B nogometne Lige prvaka i izborio plasman u osminu finala.

Image
[VIDEO] MODRIĆ BRILJIRAO U KLJUČNOJ UTAKMICI U LIGI PRVAKA: /

Prvo je zatresao stativu, a ubrzo nakon toga poništena mu je prava golčina

Image
[VIDEO] MODRIĆ BRILJIRAO U KLJUČNOJ UTAKMICI U LIGI PRVAKA: /

Prvo je zatresao stativu, a ubrzo nakon toga poništena mu je prava golčina

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (35) počeo je utakmicu u sastavu Reala i pružio još jednu sjajnu predstavu dirgiravši igrom Kraljevskog kluba. U 39. minuti je pogodio vratnicu, a tri minute kasnije je zabio i pogodak, ali ga je sudac poništio zbog zaleđu na početku akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na razini Zlatne lopte

Nakon utakmice dobio je pregršt pohvala navijača na društvenim mrežama i španjolskih sportskih medija koji su ga proglasili najboljim igračem u ekipi Zinedinea Zidanea.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je donijela samo dobre stvari za Real, s izvrsnom vrhunskim momčadskim nastupom i idividualnim predstavama koja podsjećaju na druga vremena. Činilo se da je Modrić, najbolji igrač Real Madrida ove sezone, imao 25 godina i bio na razini na razini Zlatne lopte. Lucas Vázquez je jedan od najboljih krilnih napadača. Benzema je bio ubojit, a Rodrygo nastavlja rasti, posebno u Ligi prvaka", piše španjolski list Marca.

Spektakularna utakmica

U nastavku Španjolci izdvajaju da se trener Zidane spasio u ovoj utakmici, nakon što je bio izložen žestokim kritikama, te da je Modrić odigrao utakmicu za pamćenje i da je zaslužio da mu Real produži ugovor koji istječe na kraju ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako bi bila velika šteta ne produžiti ugovor s Modrićem. Hrvat je najbolji igrač Real Madrida ove sezone, a protiv Borussije odigrao je jednostavno spektakularnu utakmicu. Da ne pogledate njegovu osobnu iskaznicu, mislili biste da ima 25 godina i da je upravo dobio Zlatnu kuglu. Njegova spektakularna fizička razina i igra s loptom u nogama bila je, kao i uvijek, savršena. Zaslužio je gol, kojemu je dva puta bio blizu, ali njegovim nastupima poput ovoga nije potreban gol da ga okruni", poručuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo