IMA ZANIMLJIVIH DETALJA / Ugledna Gazzetta iznenadila napisima o Vatrenom: 'Ovo, vjerojatno, niste znali o Mariju Pašaliću'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Gazzetta je napisala malo neobičniji tekst o Pašaliću

22.10.2021.
18:19
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ugledni talijanski sportski dnevnik, Gazzetta dello Sport, posvetio je članak hrvatskom reprezentativcu i članu Atalante, Mariju Pašaliću. Vatreni je briljirao u utakmici Lige prvaka protiv Manchester Uniteda kada se upisao u strijelce, a ujedno je postao i prvi igrač neke talijanske momčadi koji je zabio u Ligi prvaka gol i Cityju i Unitedu.

Gazzetta je napisala malo neobičniji tekst o Pašaliću, a naslovili su ga: "Ono što, vjerojatno, niste znali". Gazzetta donosi nekoliko zanimljivosti iz života Marija Pašalića i to iz privatnog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode kako je Pašalić rođen u Njemačkoj te da su mu roditelji iz Hrvatske. Pišu i o njegovoj supruzi Mariji i tvrde kako je ona njegova najveća obožavateljica te kako na Instagramu često objavljuje zajedničke fotografije s njom.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Uzori Lampard i Ivanišević

Izvukli su i jednu njegovu staru izjavu još dok je bio član Chelseaja i iskopali da mu je idol bio Frank Lampard. "S obzirom na poziciju na terenu, njemu sam se uvijek divio i zbog stila igre i kvalitete. Preda mnom je puno posla želim li postati kao on", kazao je svojevremeno Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišu i kako mu je jedan od uzora legendarni tenisač Goran Ivanišević te da mu je tenis jedan od omiljenijih sportova. Naglašavaju i kako mu je Bergamo lijep grad te da uživa u njemu, talijanskoj hrani i dugim šetnjama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo