UEFA / bolno kaznila Dinamo! Ima li tome kraja?

Navijači su opet olakšali Dinamovu blagajnu. Naime, iz UEFA-e je stigla nova 'čestitka' u kojoj se od Plavih potražuje da uplate 30.000 eura (223.

9.10.2012.
12:53
VOYO logo

"U Maksimirsku 128 stiglo je pismeno očitovanje disciplinske komisije UEFA-e na temu uporabe pirotehničkih sredstava na utakmici 3. pretkola Lige prvaka Dinamo – Sheriff na Maksimiru, a ovoga puta kazna iznosi 30.000 eura, odnosno oko 223 tisuće kuna.

U rješenju koje je stiglo na adresu Dinama jasno piše da je tijekom utakmice u teren ubačeno deset pirotehničkih sredstava zbog kojih je sudac "tri puta morao prekidati utakmicu; dva puta po minutu, a jednom čak na dvije minute", piše u rješenju te se dodaje: "Sudac je nakon utakmice potvrdio da bi utakmica bila prekinuta da se ista stvar ponovila još samo jednom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, u rješenju piše "da je GNK Dinamo napravio sve moguće sigurnosne mjere u organizaciji utakmice te da je jasno da se radi o skupini koja terorizira klub i druge navijače, te je za cilj imala prekinuti utakmicu u trenutku kada je Dinamo vodio 2:0".

Podsjetimo, Dinamo je već ove sezone platio 20 tisuća eura kazne zbog pirotehničkih sredstava na utakmici Dinamo – Ludogorec, pa tako dolazimo do iznosa od gotovo 400 tisuća kuna koje su Modri ove sezone uplatili na račun UEFA-e. Naravno, ne treba uopće spominjati da se taj novac mogao i puno bolje potrošiti", stoji na Dinamovim službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo