PALA ODLUKA / UEFA zabranila gostujuće navijače na utakmicama Hajduka i PAOK-a

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Na Poljudu gostujućih navijača neće biti, no niti Torcida neće u Grčku. Naime, UEFA je zabranila gostujuće navijače na obje utakmice

4.8.2023.
18:13
Marko Prpić/Pixsell
VOYO logo

Hajduk će 10. kolovoza na Poljudu ugostiti PAOK, dok će tjedan dana kasnije gostovati u Solunu u trećem pretkola Konferencijske lige.

Image
SVE SE ZNA /

Poznati termini utakmica hrvatskih klubova u Konferencijskoj ligi

Image
SVE SE ZNA /

Poznati termini utakmica hrvatskih klubova u Konferencijskoj ligi

Bijeli su u petak u rekordnom roku, u nešto manje od četiri sata, rasprodali sve dostupne ulaznice za prvu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Poljudu gostujućih navijača neće biti, no niti Torcida neće u Grčku. Naime, UEFA je zabranila gostujuće navijače na obje utakmice.

Priopćenje Hajduka prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krovna europska nogometna organizacija UEFA donijela je danas odluku da će zbog sigurnosnih razloga obje utakmice 3. kola kvalifikacija Konferencijske lige između Hajduka i PAOK-a biti organizirane bez prisustva gostujućih navijača u Splitu i Solunu.

Nastavno na tu odluku neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače. HNK Hajduk slijedom toga obavještava navijače da će danas od 18 sati u prodaju biti pušten preostali kontingent ulaznica za ulaz A na jugu (cijena 15 €) te dio ulaza B na zapadu (cijena 30€). Ukupno će u prodaji biti dostupno oko 2.500 ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju.

Kako bi izbjegli stvaranje gužvi i čekanje u redovima preporučujemo Vam najlakši i najjednostavniji način za kupnju ulaznice putem platforme hajduk.mojekarte.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidimo se na Poljudu!", objavio je Hajduk.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo