UEFA NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI: / Ponovno se dive Hrvatima, evo i zašto

Image
Foto: PIXSELL

Kao zagrijavanje za utakmicu postavljena je anketa

28.2.2019.
10:40
PIXSELL
VOYO logo

Sljedećeg tjedna Dinamo očekuje prva utakmica osmine finala Europa lige u kojoj će na ispunjenom Maksimiru dočekati portugalsku Benficu. Riječ je o velikanu kojeg ne treba posebno predstavljati, a o veličini utakmice najbolje govori činjenica da se u redu za ulaznice čekalo i po nekoliko sati.

UEFA je na svom Twitter profilu krenula sa svojevrsnim zagrijavanjem navijača za ovu fazu natjecanja, a kao alat su odabrali izbor najboljeg gola u dosadašnjem dijelu natjecanja. Sjajnih kandidata ne nedostaje, a na listi su i dva Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva Hrvata se ističu

U konkurenciji pet imena našao se Dinamov Mislav Oršić, Slavijin Milan Škoda, Fenerbahčeov Mehmet Topal te Interov Ivan Perišić. Oršićev pogodak protiv Viktorije Plzen već je bio potez dana na UEFA-inim stranicama, a sada se iz krovne organizacije ponovno dive fenomenalnoj akciji Petkovića, Olma i Oršića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drug pogodak je Škodin gol glavom nakon kornera u utakmici s Genkom, treći je prekrasan udarac Turčina Topala protiv Zenita, a kao četvrti u izboru je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je elegantno zaobišao Rapidovog golmana na San Siru i lako poentirao u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo