Poruka svima koji su napadali Modrića!

'Luka Modrić nije Tottenhamov zločesti dečko', poručio je javnosti Kevin Bond, bivši pomoćni trener Spursa, koji je napustio White Hart Lane zajedno s Harryjem Redknappom.

28.8.2012.
13:42
VOYO logo

Odgovorio je Bond na taj način na ocjene dijela otočkih medija i stručnjaka koji su ponašanje hrvatskog nogometaša ovoga ljeta proglasili nekorektnim.

Modrić, podsjetimo, nije posljednjih tjedana trenirao sa suigračima, niti igrao utakmice. Iščekivao je transfer u Real Madrid koji se u ponedjeljak napokon i dogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bond tvrdi da je Modrić jednostavno htio isforsirati transfer na Santiago Bernabeu, ali da mu pritom nije bila namjera raditi štetu Tottenhamu, što je pokazao i prošlog ljeta kada ga klub nije želio pustiti u Chelsea.

"Luka je najjednostavniji čovjek na svijetu za suradnju, jedan od najdivnijih ljudi u ovom sportu. Uvijek je bio prvi na treninzima i nikad nije radio probleme. Postoje igrači koji, kad ne dobiju ono što žele, stvaraju nevolje, ali Luka nije takav", istaknuo je Bond u programu britanskog radija Talksport i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mu je teško jer je želio otići. Drugi bi radili probleme, ali Luki je teško ponašati se tako, zato je i ostao toliko dugo u Tottenhamu. Teško je ne željeti mu dobro. Znam da su Tottenhamovi navijači razočarani, ali Modrić je napravio velike stvari za klub, a izazov poput Real Madrida nije lako odbiti. Želio je otići već neko vrijeme, a uz činjenicu da Tottenham nije izborio Ligu prvaka, ovaj je transfer dobar za sve. Spursi sada mogu krenuti dalje", zaključio je Bond.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo