UDAR NA LOVRENA: / 'Mogao bi biti najgore pojačanje u povijesti Premierlige'

Uoči nedjeljnog gostovanja Liverpoola kod Southamptona, engleski su mediji opet uzeli na zub hrvatskog nogometaša Dejana Lovrena koji je prošlo ljeto baš iz redova Svetaca došao na Anfield.

20.2.2015.
17:58
VOYO logo

Liverpool je za Lovrena platio 20 milijuna funti, čime ga je učinio najskupljim obrambenim igračem u klupskoj povijesti i trećim u povijesti Premierlige.

"Dejan Lovren se ovaj vikend po prvi put vraća na St. Mary's u trenutku kad je u opasnosti da bude označen kao najgori potpis u povijesti Premierlige. Doveden je kako bi popravio obranu koja je Liverpool prošle sezone koštala naslova. No, u stvarnosti, kad je on bio na terenu, Liverpoolova obrana je bila još gora. Impresivno za nekoga tko je koštao 20 milijuna funti", cinično piše komentator Southern Daily Echoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je oštriji tabloid Daily Mail.

"Hrvat je najbolji transfer prošlog ljeta - za Southampton. U obrani Liverpoolu je katastrofalan i sve će reći podatak da je izgubio mjesto u postavi od veznjaka Emrea Cana. Nije se uspio nositi s pritiskom igranja za Redse i ne bi bilo iznenađenje da napusti klub na kraju sezone", stoji između ostaloga u komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo