'U TOM TRENUTKU MI JE KLOPP REKAO DA PRESTANEM PLAKATI': / Lovren poslao poruku hejterima i progovorio o budućnosti

Image
Foto: Profimedia

Razgovarao je i o činjenici da dobiva sve manje prilika u igri Liverpoola, neki čak smatraju i da je na izlaznim vratima slavnog kluba

4.6.2020.
20:02
Profimedia
VOYO logo

Engleska Premier liga će se nastaviti. Dobra je to vijest za Dejana Lovrena i Liverpool koji su na rubu osvajanja povijesnog naslova prvaka. Nedostaju im samo dvije pobjede, a na svojim su pripremama dali potporu u borbi protiv rasizma. O tome i još mnogočemu pričao je Lovren za britanski Sky Sports.

“Mislim da smo morali to učiniti. Ono što se dogodilo u Americi je neprihvatljivo. Svi smo jednaki i željeli smo to podijeliti sa svijetom. Napravili smo to i nevjerojatno je lijepo kad ljudi shvate našu poruku. Svi trebaju biti tretirani jednako. Želim da me prepoznaju kao čovjeka koji širi ljubav i pozitivu. Mislim da je to moja dužnost. Nekad je pozitivno, nekad je negativno, ali neću to prestati raditi“, rekao je Lovren za britanski medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da će mi ljudi, kad objavim takve stvari, nekad osuđivati i reći da se držim nogometa, ali ja se s time ne slažem. Svi mi imamo drugačije interese. Nogomet je u prvom planu, ali, ako možeš nekoga 'pogurati' da razmišlja drugačije o nekim stvarima, poslati poruku da smo svi jednaki, nešto će dobro izići iz toga – pogotovo u vremenu krize“, rekao je Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LOVREN NAPUŠTA LIVERPOOL? /

Redsima stiže ponuda koju će teško moći odbili, a zasluge za to ima i Juventus

Image
LOVREN NAPUŠTA LIVERPOOL? /

Redsima stiže ponuda koju će teško moći odbili, a zasluge za to ima i Juventus

'Ne mogu pomoći tim ljudima'

Razgovarao je i o činjenici da dobiva sve manje prilika u igri Liverpoola, neki čak smatraju i da je na izlaznim vratima slavnog kluba.

"Naravno da nisu za mene najsretniji trenuci kad sjedim na klupi, ali to je odluka trenera. Poštujem toi ja sam uvijek onaj tip koji iza zatvorenih vrata radi 200 posto. To je dio nogometa. Volio bih da 20 igrača može igrati, ali samo ima 11 mjesta. Tko je u najboljoj formi, taj igra i to je najpoštenije“, rekao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac dobio je priliku protiv Watforda, ali Liverpool je tu utakmicu izgubio 3:0. Bio im je to prvi poraz ove sezone, a kritike su, automatizmom išle na Lovrenov račun.

"Ako netko krivi Dejana Lovrena za taj poraz, ja tim ljudima ne mogu pomoći. Tako je uvijek u životu, nekad je pozitivno, nekad je negativno. Da budem iskren, mene to ne zamara toliko. Ja sam svoj najveći kritičar. Ne treba mi nitko da bi mi rekao jesam li bio dobar ili nisam. Ne čitam puno novine i ne slušam te „stručnjake“, priznao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je i o budućim planovima te nezaboravnom finalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi put kad smo došli do finala, kad smo izgubili od Real Madrida Klopp mi je rekao: 'Nemoj plakati, zamisli kako je meni nakon šest izgubljenih finala'. Uvijek je znao da ćemo dobiti drugu šansu. Pobjeđivanje je kao droga. Želim igrati i osvojiti što je moguće više trofeja. U ovom nam je trenu u fokusu pobijediti još dvije utakmice i postati prvaci. Nakon toga ćemo vidjeti što će biti“, zaključio je Lovren.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo