U KREVETU S FATALNOM PLAVUŠOM: /

Objavljene posljednje fotke i poruke monstruozno ubijenog nogometaša

Image
Foto: Screenshot

Daniel Correa Freitas žrtva je stravičnog zločina.

5.11.2018.
18:13
Screenshot
VOYO logo

Nekoliko dana nakon što je stigla vijest o brutalnoj smrti nogometaša brazilskog velikana Sao Paula Daniela Correa Freitasa pojavili su se novi detalji. On je, naime, žrtva je monstruoznog zločina koji je zgrozio tamošnju javnost. Njegovo tijelo pronađeno je u brazilskoj državi Parana, a nađen je u grmlju gotovo obezglavljen i isječenih genitalija.

Image
STRAVIČNI DETALJI UBOJSTVA NOGOMETAŠA: /

Ubojica otkrio zašto ga je kastrirao i gotovo mu odrubio glavu

Image
STRAVIČNI DETALJI UBOJSTVA NOGOMETAŠA: /

Ubojica otkrio zašto ga je kastrirao i gotovo mu odrubio glavu

Brazilac Edson Brittes mlađi priznao je da upravo on stoji iza ubojstva, tvrdeći da je nogometaš silovao njegovu suprugu na proslavi 18. rođendana njihove kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča ubojice

“Kad sam otvorio vrata ugledao sam ga na svojoj supruzi koja je vikala u pomoć. Ono što sam ja napravio, napravio bi svaki čovjek za svaku ženu u Brazilu. Mogla je to biti vaše kći, vaša sestra, majka ili supruga. U tom je trenutku u pitanju bila moja supruga, Cris, s kojom sam u braku bio 20 godina. Žena kojoj sam posvetio svoj život, koja me uvijek voljela i poštivala”, ispričao je među ostalim je Brittes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada su pak procurile fotografije pokojnika s Cristianom, suprugom ubojice. One su navodno nastale nekoliko trenutaka prije nego što je ubijen, a prema pisanju The Mirrora Correa ih je podijelio s prijateljem preko WhatsAppa.

Fotke iz kreveta

"Ovdje mogu spavati. Postoji nekoliko žena koje spavaju po cijeloj kući. Ja sam s mamom djevojke koja slavi rođendan, a i tata je tu", napisao je u poruci.

"Spava li on? Onda ništa ne možeš napraviti, izbacit ćete iz kuće"; glasio je odgovor njegova prijatelja, koji se nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samljet ćete, taj čovjek ćete prebiti ".

Policija je objavila kako smatraju da je pokojnik pretučen do smrti prije nego ga je ubojica kastrirao i gotovo mu odrubio glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo