U JEKU GLASINA O NOVOM TRENERU DINAMA OGLASIO SE NENAD BJELICA: / 'Postoji šansa da se vratim, ali pod određenim uvjetima'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Modri su u potrazi za novim trenerom

7.7.2020.
11:35
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u ponedjeljak je sporazumno raskinuo ugovor s trenerom IgoromJovićevićem (46), koji je na kormilu prve momčadi bio samo dva i pol mjeseca.

Image
MAMIĆ NA KLUPU DOVODI LEGENDARNOG VATRENOG? /

Pojavila se nevjerojatna informacija, on je najveća maksimirska želja

Image
MAMIĆ NA KLUPU DOVODI LEGENDARNOG VATRENOG? /

Pojavila se nevjerojatna informacija, on je najveća maksimirska želja

"Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti Dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu", rekao je za internetski portal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

16.04.2020., Zagreb - Nenad Bjelica sporazumno raskinuo ugovor s GNK Dinamo. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Popis kandidata

"Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena", poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Nakon toga krenule su glasine tko će naslijediti Jovićevića. Zoran Mamić, Željko Kopić, Goce Sedloski, Damir Krznar, Goran Tomić, Željko Kopić, Rober Prosinečki…. To su imena koja su se do sada spominjala. A postavilo se i pitanje povratka NenadaBjelice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Većina ponuda uglavnom mi stiže iz inozemstva. Ima tu i nekih razgovora s klubovima iz lige petice, ima iz nekih manjih liga, ali vrlo atraktivnih klubova, tako da ćemo vidjeti sad u sljedećem periodu što će biti. Postoji li šansa da ponovno sjednem na klupu Dinama? Zašto ne? Naravno da to treba biti u nekim drugim relacijama, u nekim drugim odnosima i s nekim od ovih ljudi koji su sad u Dinamu ne bih se upuštao u neku suradnju”, rekao je Bjelica za Antenu Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo