Play ponuda

U SRIDU / U jeku euforije na Poljudu jedan od najvažnijih ljudi u Hajduku spustio torcidaše na zemlju: 'Pa što oni slave...?'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Više od tri tisuće okupljenih u sjevernom dijelu poljudskog stadiona je,  slaveći plasman u polufinale Lige prvaka mladih, pjevalo pjesme koje slave Hajduk i klicalo 'Šampioni' i 'Hoćemo titulu', 'Ovo je Hajduk'

17.3.2023.
8:58
Ivo Cagalj/PIXSELL
Play ponuda

Klub navijača Torcida u četvrtak poslijepodne na Poljudu priredio je doček juniorima Hajduka koji su se jučer plasirali u polufinale nogometne Lige prvaka mladih nakon što su u četvrtfinalu eliminirali Borussiju Dortmund.  

Juniori splitskog Hajduka jučer su u četvrtfinalu bili uspješniji od vršnjaka iz Borussije Dortmund koje su na njihovom Westfalenu izbacili s ukupnih 10-9 poslije boljeg izvođenja 11-eraca. Rezultat je nakon 90 minuta bio 1-1 (0-0).

'Želimo otići do kraja'

 Više od 3000 okupljenih u sjevernom dijelu poljudskog stadiona je,  slaveći plasman u polufinale Lige prvaka mladih, pjevalo pjesme koje slave Hajduk i klicalo "Šampioni" i "Hoćemo titulu", "Ovo je Hajduk".

Po slijetanju u splitsku zračnu luku na povratku iz Njemačke trener juniora Hajduka Marijan Budimir poručio je kako s tom momčadi želi osvojiti Ligu prvaka mladih. "Ovaj plasman u polufinale neće nas zadovoljiti, želimo otići do kraja", istaknuo je Budimir, dodajući da je tajna ovog uspjeha njegove momčadi rad koji sad dolazi na naplatu.

Izvor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Voditelj Hajdukove Akademije Boro Primorac, jedno od najomiljenijih lica na Poljudu, na dočeku je doživio da mu Torcida skandira, a njegova reakcija na to je glasno odjeknula.

Kako piše Dalmatinski portal, kada je momčad izašla na teren i krenula prema sjevernoj tribini uz glasne ovacije, Primorac je rekao:

Play ponuda

"Zašto slave? Treba osvojiti nešto da bi se slavilo."