U HAJDUKU S PUNO RESPEKTA NAJAVILI SLJEDEĆU UTAKMICU: / 'Dinamo ih je dobio na jedvite jade, protiv Rijeke su remizirali...'

Image
Foto: PIXSELL

Splićani su nakon osam kola prvoplasirana momčad na ljestvici

20.9.2019.
12:28
PIXSELL
VOYO logo

Momčadi Hajduka i mIntera sastaju se ovu nedjelju na Poljudu u devetom kolu Prve hrvatske nogometne lige. Hajduk je nakon osam kola prvoplasirana momčad na ljestvici, sa 16 bodova koliko ima i Dinamo, dok je Inter pretposljednji sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-48-23778', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak je utakmicu na konferenciji najavio trener Bijelih Damir Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj tjedan je bio jako dobar po pitanju rada i koncentracije. Momci su odradili jako i kvalitetno i dobro. Polako se vraćaju igrači, jučer nam se na treningu priključio Eduok, ali moramo paziti, ne smijemo ga preforsirati. Osim Stipe Vučura svi igrači su tu", prenosi izjavu Burića Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Poljudu su svjesni snage njihovog nadolazećeg protivnika.

'Čeka nas težak posao'

"Kada radite analizu Intera oni su u uzlaznoj putanji. Dinamo ih je dobio na jedvite jade, protiv Rijeke su remizirali. Moramo nevjerojatno paziti, znamo što nas čeka. Mi smo favoriti, ali oni imaju kvalitetne igrače u svojim redovima. Promijenili su sustav, igraju 5-3-2 ili 5-4-1. Možemo i protiv nas očekivati da će biti orijentirani defenzivno", smatra trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas neugodna momčad i težak posao. Tablica nas neće prevariti, moramo biti fokusirani na nas i odigrati kvalitetnu utakmicu", zaključio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo