U DRUŠTVU ELITE: / Čačićevi igrači pripremat će se na pariškoj rivijeri

Image
Foto: Euro 2016

Hrvatska nogometna reprezentacija za bazu na Euru 2016. izabrala je Deauville, gradić na obali Normandije, poznat po filmskim festivalima i utrkama konja.

13.12.2015.
10:45
Euro 2016
VOYO logo

Hôtel du Golf Barrière u Deauvilleu bit će mjesto gdje će boraviti izabranici Ante Čačića i stručnog stožera uoči utakmica protiv Turske u Parizu (12. lipnja), Češke u Saint-Etienneu (17. lipnja) i Španjolske u Bordeauxu (21. lipnja), a možda i za nastavak natjecanja.

Tereni uz hipodrom

Mjesto je izabrao bivši izbornik Niko Kovač, a sadašnji je izbornik potvrdio rezervaciju. Hotel ima 159 soba i 11 apartmana, bazen, teretanu, uz hotel su tri teniska terena i dva golf igrališta (što je odgovaralo pasioniranom golferu Kovaču).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nogometna igrališta nalaze se u Deauvilleu, udaljenom desetak minuta vožnje. Pet igrališta (dva travnata dimenzija 105x68 metara) nalaze se uz hipodrom, jednom od znamenitosti mjesta na La Mancheu. Hrvatski reprezentativci neće biti najpoznatiji posjetitelji mjesta od četiri tisuće stanovnika.

Kockarnica, filmski festivali...

Deauville, kao i cijela regija, poznati su po uzgoju konja, tako da su mnogi dobrostojeći česti gosti. Ovo normandijsko mjesto, često nazivano i pariškom rivijerom, poznato je i po kockarnici, te nekoliko filmskih festivala, posebno po Deauville American Film festivalu, na koji svake godine dođu i zvijezde s A liste Hollywooda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Prometna povezanost je dobra, do Pariza je manje od dva sata vlakom, a do Saint-Etiennea (520 kilometara zračne udaljenosti) i Bordeauxa (500 km) se može otputovati s nekoliko obližnjih aerodroma (Deauville, Le Havre, Caen) tako da neće biti problema s odlaskom u mjesta gdje se odigravaju utakmice.

Zabavnih sadržaja za one koji posjete bazu reprezentacije ima dovoljno, kao i smještajnih kapaciteta, a jedino bi visoke cijene, čak i za francuske prilike, mogle biti problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo