U BAYERNU VEĆ PLAČU ZA PERIŠIĆEM: / Flicku se ozlijedilo igrač zbog kojeg nisu kupili Vatrenog, sad je u problemima

Image
Foto: Profimedia

Ostali su bez Sanea na mjesec dana

29.9.2020.
15:09
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 2. kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je "razbio" europskog prvaka Bayern s 4-1. Još je gora vijest s te utakmice ozljeda Leroyea Sanea. Opet mu je stradalo koljeno i bit će izvan pogona tri do četiri tjedna.

Težak je to udarac za klub i Hasija Flicka jer su tek nedavno doveli za 50 milijuna eura iz Manchester Cityja. Nijemac je bio jedan od razloga zbog kojeg je Bayern odustao od trajnog transfera Ivana Perišića. No, nakon posljednje izjave trenera čini se da su već zažalili zbog toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Brine li me dubina momčadi? Izgledam li vam nervozno? Pričekat ćemo do 5. listopada i kraja prijelaznog roka, ali već imamo igrače svjetske klase ovdje koji imaju svoje ciljeve. Želimo pobjeđivati i osvajati trofeje. Naljutio nas je poraz za vikend”, rekao je Flick na konferencija za novinare dan uoči utakmice njemačkog superkupa s Borussijom Dortmund i nastavio.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Koeln, Germany, 1. Football- BL, 22. match day, 1.FC Koeln : FC Bayern Muenchen 1-416. 02. 2020 Rhein Energie stadium in Koeln Trainer Hansi FLICK (FC) Gem?§ den Vorgaben DFL German Football Liga ist es untersagt, in dem stadium and / oder vom Spiel angefertigte Fotoaufnahmen in Form of Sequenzern und/oder video?hnlichen Fotostrecken zu verwerten bzw. verwerten zu lassen. Football: Germany, 1. Bundesliga, D?sseldorf - 16 Feb 2020, Image: 499252873, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

“Odlascima Perišića, Coutinha, Thiaga i Odriozole izgubili smo na kvaliteti, ali izgubili smo i mlade talente koji su trenirali s nama dugo vremena. Sarpreet Singh i Oliver Batista-Meier su otišli na posudbe. Za njih je to definitivni novi korak u karijeraama", dodao je Flick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što može zabrinuti pristalice bavarskog velikana je što na krilnim pozicijama imaju dvojicu igrača sklonim ozljedama. Jer, osim Sane tu je o Kingsley Coman. Francuz je posljednjih godina postao sinonim za igrača kojeg često prate ozljede.

S druge strane Perišić je rijetko tijekom karijere bio izvan stroja. Ozlijedio se početkom ove godine na treningu kad ga je pokosio Odriozola, ali se vratio na najbolji mogući način te je briljirao u završnici sezone. Također, Flicku će sasvi sigurno nedostajati njegova svestranost u napadu jer može tri pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo