STROJ ZA GOLOVE STIŽE NA CAMP NOU / U Barceloni se pomirili s tim da su izgubili Haalanda i odmah pronašli spektakularnu zamjenu

Image
Foto: Profimedia

Haaland bi u Manchester Cityju trebao postati najplaćeniji igrač u Prtemierligi

17.3.2022.
17:27
Profimedia
VOYO logo

Mladi norveški golgeter Erling Haaland (21) bio je na meti gotovo svih europskih velikana, a u četvrtak je objavljeno da je on odabrao da će karijeru nastaviti u engleskom Manchester Cityju, koji će za njega platiti odštetu od 75 milijuna eura te mu dati basnoslovnu plaću od 600 tisuća eura tjednu plaću, što je oko 31 milijun eura godišnje i to bez raznih bonusa i premija.

Image
KAKVE CIFRE /

Haaland postaje najplaćeniji igrač u Engleskoj: Zarađivat će gotovo duplo više od Ronalda

Image
KAKVE CIFRE /

Haaland postaje najplaćeniji igrač u Engleskoj: Zarađivat će gotovo duplo više od Ronalda

Tom bi plaćom Haaland postao najplaćeniji nogometaš u Premier ligi. Za primjer, trenutno su najbolje plaćeni nogometaši Premier lige Kevin De Bruyne i Cristiano Ronaldo koji zarađuju 375 tisuća eura tjedno. Haaland bi zarađivao gotovo duplo više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od klubova koji je htio dovesti Haalanda ovog ljeta bio je i španjolski gigant Barcelona, no kada su pregovori o njegovom dolasku na Camp Nou propali, Katalonci su brzo pronašli novu metu.

Problem s ugovorom

FootballTransfers je objavio zbog čega je zapelo između Barce i Haalanda te koga će Katalonci pokušati dovesti umjesto njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije dva tjedna u Münchenu Haaland se našao s Barceloninim trenerom Xavijem. Barca je dogovorila s Borussijom Dortmund da će platiti odštetu od 75 milijuna eura, potom da će Haalandovom menadžeru Minu Raioli i igračevom ocu Alf-Ingeu platiti proviziju od 40 milijuna eura te da će Haland dobiti 100 milijuna eura za pet godina. No, Raiola je tražio da Haaland potpiše samo dvogodišnji ugovor, na što Barcelona nije htjela nikako pristati", piše taj medij i u nastavku otkriva da će Barca sada pokušati dovesti napadača Bayerna Roberta Lewandowskog (33):

"Barca je već uspostavila prvi kontakt s Lewandowskim kako bi vidjela je li zainteresiran za dolazak ovoga ljeta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Lewandowskom ugovor s Bayernom istječe na ljeto 2023. godine i pregovori oko produljenja se ne razvijaju dobro pa je sve izvjesnije da će Bavarci u sljedećem prijelaznom roku morati prodati Poljaka kako ne bi riskirali da ih napusti kao slobodan igrač nakon isteka ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo