U ARGENTINI ZVONE ZVONA ZA UZBUNU: / Leo Messi neće se ove sezone vratiti u nacionalni dres, približavamo se kraju priče

Image
Foto: AFP

Lionel Messi neće se ove sezone vratiti u dres Argentine

14.8.2018.
19:54
AFP
VOYO logo

Lionel Messi doživio je neuspjeh sa disfunkcionalnom momčadi Argentine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Albicelesti su na jedvite jade prošli skupinu sa Hrvatskom, Islandom i Nigerijom, ne bi li pali u osmini finala protiv kasnijeg prvaka – Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messiju je to bilo četvrto Svjetsko prvenstvo sa Argentinom, a najveću šansu za osvajanjem titule imao je prije četiri godine, kada je igrao finale. Međutim, izgleda da je njegova priča u reprezentativnom dresu gotova, budući da je potvrđeno da se ove sezone neće vraćati u argentinsku momčad, po prenošenju argentinskog novinara Alfreda Martineza. Albiceleste sljedeće godine čeka nastup na Copa Americi u Brazilu, a upravo je Messi predvodio Argentinu do dva uzastopna finala istog turnira – 2015. i 2016.

Hoće li se Messi još jednom vratiti u svoj nacionalni dres, ne bi li konačno osvojio nešto sa Argentinom, ostaje za vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo