TUŽNI PRIZORI IZ PETRINJE POTRESLI HRVATSKOG NOGOMETAŠA: / 'Sigurno ću u puno objekata uložiti i pomoći školama i vrtićima'

Image
Foto: MUP/Twitter/Screenshot

Brojni hrvatski sportaši sve rade kako bi pomogli žrtvama potresa

31.12.2020.
20:22
MUP/Twitter/Screenshot
VOYO logo

Hrvatski sportaši i dalje, na sve moguće načine, pomažu potresom pogođenom području. Iz Metkovića je pomoć poslao nekadašnji kapetan Darijo Srna, iz engleskog West Bromwicha RTL-u se javio Filip Krovinović, koji nesebično pomaže svojoj Petrinji,

"Vezan sam uz taj grad, to je grad mojih roditelja. I stvarno imam puno, puno lijepih sjećanja od tamo, puno prijatelja i na sreću nitko od prijatelja, baka, djedova, nitko nije stradao, svi su živi i zdravi i svi su dobro zbrinuti", kazao je Krovinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov brat pomaže na terenu, zajedno s ljudima iz cijele Hrvatske. U grad u kojem je posljednji put bio ljetos, Filip pak nesebično šalje pomoć iz Velike Britanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U kontaktu sam s gradonačelnikom Petrinje Dumbovićem, već smo se čuli telefonski, moj otac također. I već pričamo kako ćemo i što ćemo i sigurno da ću u puno objekata uložiti i pomoći školama i vrtićima u Petrinji jer ta djeca i ti ljudi tamo zaslužuju sve najbolje", dodao je.

Sve o razornom potresu u Hrvatskoj iz minute u minutu pratite - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo