TUŽNE VIJESTI IZ ARGENTINE: / Nogometaš hrvatskog podrijetla kojem se klanjao i Maradona završio u komi nakon što je pretučen

Image
Foto: Twitter

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti, legendarni Diego Maradona, 'El Trinchea' je proglasio najboljim ikada

8.5.2020.
8:36
Twitter
VOYO logo

Legendarni bivši argentinski nogometaš hrvatskih korijena, 71-godišnji Tomás Felipe "El Trinche" Carlovich, nalazi se u bolnici u induciranoj komi nakon što je napadnut u Rosariju. Prema pisanju argentinskih medija, nepoznati počinitelji srušili su "El Trinchea" s bicikla u vožnji pa ga zatim opljačkali.

"Vozio se na biciklu i dvojica su mu prišla kako bi ga opljačkala. Jedan od njih ga je lupio u glavu i on je pao. Nalazi se u nesvijesti na odjelu za intenzivnu njegu i liječnici su rekli da je induciranoj komi", otkrio je njegov sin Bruno za 5RTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ikonski status

Legendarni El Trinche nogometna je ikona u Argentini i Rosariju, gradu u kojem se rodio i jedan od najboljih igrača današnjice Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom karijere koja je trajala 17 godina dio je na glasu kao nogometaš koji je na terenu radio nevjerojatne stvari, a jedan od najboljih nogometaša u povijesti, legendarni Diego Maradona jednom ga je proglasio najboljim ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikada nije predaleko otići od svojeg rodnog grada Rosarija tako da je cijelu karijeru proveo u Argentini, a najdublji trag ostavio je u Central Córdobi i Independiente Rivadaviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo