TUŽNA VIJEST ZATEKLA NIKU KOVAČA I MONACO UOČI NAJVAŽNIJE UTAKMICE SEZONE: / 'Moja sućut, on će biti u našim mislima i molitvama'

Image
Foto: Profimedia

Inače, Kovač s Monacom igra sjajnu sezonu, a eventualna pobjeda protiv PSG-a donijela bi mu i trofej, što je protiv svih očekivanja koja su bila na početku sezone

19.5.2021.
10:21
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski trener na klupi Monaca Niko Kovač u srijedu od 21:15 ima priliku ostvariti trijumf sezone. U finalu francuskog Liga kupa susrest će se s PSG-om.

No uoči utakmice se u Kneževini prolomila tužna vijest. Naime, preminuo je predsjednik kluba navijača Monaca Jean-Paul Claude. Kovač se na konferenciji za medije uoči utakmice s PSG-om osvrnuo na taj događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega, htio bih izraziti sućut zbog smrti predsjednika kluba navijača Monaca Jeana-Paula Claudea. Mi smo u Monacu svi kao jedna obitelj. Bit će u našim mislim i molitvama“, rekao je Kovač na startu konferencije za medije uoči utakmice s PSG-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručnjak za kupove

Inače, Kovač s Monacom igra sjajnu sezonu, a eventualna pobjeda protiv PSG-a donijela bi mu i trofej, što je protiv svih očekivanja koja su bila na početku sezone. Kovač se kroz samo nekoliko sezona nametnuo kao stručnjak za kup-natjecanja.

"Volim kupove i atmosferu kakva bude u tim natjecanjima. S bratom Robertom stigao sam do četvrtog uzastopnog finala kupa. Pobijedili smo već u dva, tako da imamo iskustvo koje će nam pomoći“, objasnio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo