ŠTO SE DOGAĐA S OLMOM? / Nijemci analizirali tužnu sudbinu bivšeg dinamovca: 'Od Olimpa do horora...'

Image
Foto: Profimedia

Olmo je ovoga ljeta u dresu španjolske reprezentacije igrao Europsko prvenstvo i Olimpijske igre

24.11.2021.
19:15
Profimedia
VOYO logo

Španjolski veznjak Dani Olmo (23)  pretrpio je prošlog vikenda ozljedu zbog koje će s terena izbivati do kraja kalendarske godine.

Image
KRAJ GODINE ZA OLMA /

Bivšem dinamovcu potvrđena najgora dijagnoza od očekivanih

Image
KRAJ GODINE ZA OLMA /

Bivšem dinamovcu potvrđena najgora dijagnoza od očekivanih

Nakon što se žalio na probleme s mišićima protiv Hoffenheima, pregled magnetskom rezonancom u ponedjeljak je potvrdio dijagnozu, najgoru od očekivanih. Njemački Sport Bild javlja da 23-godišnjak ima rastrgano mišićno vlakno i može očekivati minimalno tri tjedna pauze, prenose strani mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema novinama, Leipzig ga je spreman držati izvan terena do početka druge polovice sezone, ubrzo nakon početka kalendarske godine 2022.

Svestrani napadač jedva da je nastupio za klub ove sezone zbog rastrganog mišića bedra koji je zadobio tijekom dugog nogometnog ljeta u dresu Španjolske. U dresu 'Furije' prvo je igrao Euro pa onda Olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Dinama je istu ozljedu doživio prije dva mjeseca pa je za Leipzig ove sezone odigrao samo šest utakmica. Ove sezone je Olmo još uvijek bez pogotka, a prošle je zabio sedam uz 12 asistencija. 

Platio danak

U srijedu je njemački Sport1 analizirao njegov 'nestanak' u odnosu na prošlu sezonu, za što krivi naporno ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olmo je izuzetno preforsiran ogromnim brojem utakmica. Njegov klub platio je danak jer je Olmo izgorio igranjem važnih utakmica za Španjolsku cijelo ljeto. Igrao ih je čak 11 i došao do polufinala Eura i finala Igara. Kada se tome pribroji 46 utakmica za Leipzig iz sezone koja je za Olma završila bez odmora, dolazimo do broja koji pokazuje da u ligama Petice nema nogometaša koji je odigrao tako puno utakmica", objašnjava Sport1.

Image
Foto: Profimedia

Dani Olmo

"Poslije sezone iz snova kojoj je kruna bila sjajne igre od Wembleyja do Tokija, potencijalna superzvijezda pretvorila se u marginalca. Olmo je z prošao put od Olimpa do horor-sezone u par mjeseci", naglašavaju Nijemci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olmo je zbog ogromnog napora i manjka odmora jednostavno sagorio i postao je skloniji ozljedama. Nakon sezone iz snova, došla mu je ona iz horora", zaključuje Sport1.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo