Prosinečki postaje pravi heroj u Turskoj

Hrvatski trener Robert Prosinečki i njegovi nogometaši Kayserispora upisali su još jednu itekako vrijednu pobjedu u ovogodišnjem turskom prvenstvu (Süper Lig)...

10.5.2013.
21:57
VOYO logo

Na gostovanju, u 33. kolu, Kayserispor je s 2:1 pobijedio Kasimpaşu, te je upravo nju preskočio na ljestvici. Istina, ima Kayserispor utakmicu više od suparnika, ali je došao na samo četiri boda zaostatka od Bursaspora, odnosno, od Europa lige.

Veliki heroj Prosinečkoga je i ovom prilikom bio Brazilac Bobo koji je pobjedonosni pogodak postigao u 89. minuti. Inače, Kayserispor je vodio od 7. minute i gola Yilmaza, a dodatno su šanse za pobjedom porasle u 83. minuti kada je domaći igrač Eker dobio drugi žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, bosanski nogometaš Senijad Ibričić, nekada vođa splitskog Hajduka, je izjednačio u 85. minuti (samo četiri minute nakon što je ušao u igru), ali je zadnja riječ ipak bila Bobina, koji je postigao 16 prvenstveni pogodak u sezoni.

Kasimpaşa - Kayserispor 1-2 (Ibričić 85 / Yilmaz 7, Bobo 89)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Galatasaray 68 (-1), 2. Fenerbahçe 58 (-1), 3. Beşiktaş 55 (-1), 4. Bursaspor 53 (-1), 5. Kayserispor 49...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo