TUDOR NAJAVIO NOVU UTAKMICU HAJDUKA I OSVRNUO SE NA IZNENAĐENJA U HNL-U: / 'Lokomotiva i Dinamo je uvijek posebna utakmica'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je na drugom mjestu na tablici 1.HNL-a s 51 bodom, a toliko ima i Rijeka. Lokomotiva je četvrta s 49, a peti Osijek ima 46 bodova

15.6.2020.
18:12
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaše drugoplasirane momčadi HNL-a, splitskog Hajduka, u utorak u 18.55 sati na poljudu očekuje utakmica protiv Varaždina, pretposljednje momčadi HNL-a. To je utakmica u kojoj je momčadi Igora Tudora potrebna pobjeda kako bi zadržala drugo mjesto na ljestvici i poziciju koja sljedeće sezone vodi u kvbalifikacije za Ligu prvaka.

Image
DERBI NA RUJEVICI PRED NAVIJAČIMA PO PRVI PUT NAKON KORONA KRIZE: /

Nastavlja se borba za drugo mjesto u HNL-u

Image
DERBI NA RUJEVICI PRED NAVIJAČIMA PO PRVI PUT NAKON KORONA KRIZE: /

Nastavlja se borba za drugo mjesto u HNL-u

Uoči tog dvoboja na Poljudu je održana konferencija za medije na kojoj je Tudor najavio novi ispit svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igraju novi igrači

"Tražim neka rješenja s kojima nisam do kraja zadovoljan. Mogu najaviti da će biti novih igrača i novih promjena. Gledam druge ekipe i lige, svi su u određenim poteškoćama nakon pauze i žale se na dugi period bez pravih utakmica. I mi smo svjesni toga, ali idemo s radom pokušati dignuti u svakom segmentu kvalitetu naše igre, pokušati biti još opasniji i bolji. Sutra ćemo probati neke nove stvari, igrat će neki novi igrači", prenosi Tudorovu izjavu Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strateg Hajduka zatim se osvrnuo na druge rezultate u ligi, uključujući i neočekivanu pobjedu Lokomotive nad aktualnim prvakom Dinamo u prošlom kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo sam gledao te utakmice. Variraju svi. Osijek je bio baš dobar protiv Lokomotive, a nisu bili najbolji protiv Belupa. Varaždin je igrao ravnopravnu utakmicu s Rijekom. Lokomotiva i Dinamo je uvijek posebna vrsta utakmice. Vidi se koliko Dinamu nedostaje u obrani Theophile. Ne vidim da itko briljira i igra fantastičan nogomet. Sigurno je pauza utjecala. Baš će biti zanimljiva borba za drugo mjesto i borba za ostanak. Idemo se poboljšati, to je naš cilj", prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez opuštanja

Tudor je na kraju konferencije rekao kako vjeruje da se njegovi nogometaši neće opustiti nakon dvije uzastopne pobjede, nad Interom i Istrom, u nastavku prvenstva nakon pauze zbog koronavirusa.

"Mislim da su igrači svjesni da mi protiv Intera i Istre nismo bili na razini na kojoj možemo biti. Ne smijemo se opustiti, igrat će tri-četiri nova igrača. Igrat će Vušković, Eduok, Čolina i Neja od početka", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 1HNL se vodi velika borba za tu drugu poziciju, za koju se natječu čak četiri momčadi.

Vodeći Dinamo ima 68 bodova, na drugom mjestu je Hajduk sa 51 bodom, a toliko ima i Rijeka. Lokomotiva je četvrta sa 49, a peti Osijek ima 46 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo