SHOW NA PRESICI / Tudor ušao u prepirku s novinarom: 'Ne razumijem, ja sam preuzeo odgovornost za poraz? Kupit ću ti Rolex ako imaš dokaz...'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Tudorov Marseille u srijedu očekuje dvoboj s PSG-om u osmini finala francuskog Kupa

7.2.2023.
22:19
Profimedia
VOYO logo

Marseille našeg Igora Tudora ove srijede (21.10 ) očekuje dvoboj s PSG-om u osmini finala francuskog Kupa, a dan prije dvoboja "Tušo" je na konferenciji za medije najavio utakmicu.

"Kako bi ih pobijedio moraš sve napraviti ispravno i nigdje ne smiješ pogriješiti. PSG ima opasnu momčad. Sve će morati biti savršeno", istaknuo je Tudor i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"PSG će biti motiviran protiv nas. Ima puno igrača sposobnih napraviti razliku u svakom trenutku. Moramo im dopustiti minimalan broj prilika te ih pritisnuti od prve minute. Lagao bih kada bih rekao da je isto hoće li Kylian Mbappe igrati ili ne. On je jedan od najboljih igrača na svijetu. Stvara prednost, ali nije jedini koji može promijeniti tijek utakmice".

Marseille je u posljednjoj utakmici izgubio od Nice u 22. kolu francuskog prvenstva 1:3, a jedan novinar je Tudora pitao o preuzimanju odgovornosti za taj poraz i to ga je prilično iznenadilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Ne razumijem pitanje. Kažete da sam preuzeo odgovornost za poraz. Što sam rekao? Ja? Ne pratim medije i ne sjećam se da sam rekao kako sam ja kriv", odgovorio mu je Tudor i zaključio:

"Ako imaš snimku ili dokaz da sam to rekao, kupit ću ti Rolex. Ako nemaš, ti meni plaćaš kavu. Čini mi se da ćeš ti meni platiti kavu. Ne pratim medije, tako da ne znam što se piše. Ali, iskreno, iznenađen sam jer ja to nisam rekao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo