TRI GENIJALNA GOLA ODUŠEVILA NAVIJAČE: /

Pogledajte remek-djela zvijezda HNL-a

Image
Foto: Screenshot

Fantastični golovi iz slobodnog udarca obilježili su osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa.

26.10.2017.
11:29
Screenshot
VOYO logo

Hajduk je izborio četvrtfinala nakon sjajanog udarca Nijemca Andrea Fomitschowa na susretu sa Šibenikom. S oko 25 metara pogodio je sami lijevi donji kut vrata. Bio je to jedini gol na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je jako teška utakmica protiv izrazito motiviranog protivnika, sretan sam da je s mojim pogotkom riješena u našu korist, ali najbitnije od svega je da smo se plasirali u četvrtfinale Kupa, naročito poslije teškog derbija kojeg smo imali u subotu protiv Dinama. Okrećemo se utakmici u Koprivnici, a kao i svaki put razmišljamo isključivo i jedino o pobjedi", poručio je poslije susreta strijelac jedinog pogotka.

Osijek je u gostima pobijedio s lakoćom razbio Zadar s 4-0, a na tom se susretu posebno se iskazao Petar Bočka kada je 17. minuti iz prekida je pronašao put do mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najlejpši potez zaslužan je pak Lokomotivin Lovro Majer. Devetnaestogodišnji ofanzivni veznjak, kojeg prate brojni europski velikani, u 28. minuti utakmice sa Zagrebom s 30-ak metara snažno je tukao ljevicom koja je odsjela u lijevom kutu pjesnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo