TRESLA SE BRDA: / Ovo je 'iznenađenje' koje su Osječani toliko dugo držali u tajnosti

Image
Foto: Davor Javorović / PIXSELL

Hrvatski prvoligaš Osijek predstavio je u nedjelju novog trenera.

14.6.2015.
12:39
Davor Javorović / PIXSELL
VOYO logo

Dopredsjednik kluba Mirsad Kerić izjavio je prije samo nekoliko dana da ime novog trenera mora držati u tajnosti još neko vrijeme jer se radi o čovjeku koji će biti veliko iznenađenje. Goal.com piše da je u igri bio njemački stručnjak Joe Zinnbauer koji je prošle sezone vodio HSV prije nego što ga je zamijenio Bruno Labbadia i spasio klub od ispadanja iz Bundeslige.

Iz Kine u Gradski vrt

Na koncu od dolaska Zinnbauera u Osijek nije bilo ništa, pa je u nedjelju kao novi trener predstavljen Dražen Besek. Varaždinac je tako iz jednog grada na Dravi stigao u drugi i to nakon što je posljednjih godina radio u Kini. Već u nedjelju je Besek odradio i prvi trening čiju fotogaleriju možete pogledati OVDJE, a na konferenciji za novinare je naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

NOVI POČETAK: Osječani krenuli u pripreme s novim trenerom

Image

NOVI POČETAK: Osječani krenuli u pripreme s novim trenerom

"Mjesec sam se dana odmarao i čim je došao poziv od gospodina Kerića, nisam puno razmišljao jer Osijek ima navijače koji su obveza klubu. Sigurno su svi u Osijeku gladni dobrih rezultata i dobrih utakmica. Ne bih se htio vraćati na prošlu sezonu, došao sam ovdje graditi mostove, razvijati prijateljstva i pokušati, zajedno s navijačima, napraviti pozitivnu stvar. Hoću li u tome uspjeti, vrijeme će pokazati. Dolazim otvorena srca i 100 posto spreman staviti se na raspolaganje klubu."

Goal.com / Sportski.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo