VRLO VAŽNA OSOBA / Trenutak zbog kojeg je Ibrahimović ostao u šoku: 'Divio sam se Berlusconiju, a on me otpilio zbog nje'

Image
Foto: Profimedia

Legendarni napadač, Zlatan Ibrahimović, ispričao je zanimljivu anegdotu o bivšem predsjedniku Milana

21.3.2022.
19:23
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najpopularnijih igrača u posljednjih 15-ak godina, legendarni Zlatan Ibrahimović, i u 40. godini igra na najvišem nivou u Milanu.

Image
KAO NA PLADNJU /

Danas rođendan slavi jedan od najvećih čarobnjaka koji je ikada dodirnuo loptu: Zbog ovoga su se gledale utakmice

Image
KAO NA PLADNJU /

Danas rođendan slavi jedan od najvećih čarobnjaka koji je ikada dodirnuo loptu: Zbog ovoga su se gledale utakmice

Šveđanin je stigao 'složiti' još jednu autobiografsku knjigu, po imenu Adrenalina te je u njoj otkrio puno zanimljivih anegdota i detalja iz svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mogao, a da ne spomene Silvia Berlusconija, bivšeg predsjednika i vlasnika milanskog kluba. Ibrahimović je u dva navrata nastupao za Rossonere, od 2010. do 2012. godine i od 2020. godine pa nadalje.

Volio je Berlusconija

"Uvijek sam volio sresti Berlusconija, iako me svaki puta tražio da se ošišam. Kada je dolazio u Milanello, niste ga ni trebali vidjeti, osjetili biste ga u zraku. Kada bi ušao u prostoriju svi bi prestali disati. Divim se osobama koje posjeduju auru moći, koje izazivaju poštovanje, a pomalo i strah", priča Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas 85-godišnji Talijan više nije u Milanu, ali je i danas, kao i nekada, poznat kao veliki zavodnik. Otkrio je to i Ibrahimović, na neobičan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se večeri kada sam predstavljen na San Siru, bilo je to prije utakmice Milana i Leccea 2010. godine. Silazim na teren, pozdravim publiku u novom dresu, a potom odlazim na tribine pratiti utakmicu", počinje Šveđanin.

"Berlusconi me postavio da sjedim kraj njega i Adriana Gallianija. Gledali smo prvo poluvrijeme, a na početku drugog dijela dolazi mi predsjednik i govori: 'Ibra, žao mi je, ali moraš se maknuti na drugo mjesto. Stiže mi jedna jako važna osoba'. Maknuli smo se Galliani i ja. Očekivali smo dolazak nekog menadžera ili političara. Prošlo je desetak minuta i nema nikoga, a nakon 15-ak minuta svi ustaju dok nam se približava prelijepa žena u visokim potpeticama. Sjela je kraj njega, a potom mi se Berlusconi obratio i namignuo: 'Veoma važna osoba'", prepričava Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo