TRENER MILANA U PROBLEMIMA: / 'Zbog njega se Rebiću neće biti lako vratiti u početnu postavu'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski napadač ozlijedio je lakat 27. rujna u utakmici protiv Crotonea

10.11.2020.
11:03
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni napadač AnteRebić (27) oporavio se od nedavno od ozljede lakta te je upisao prve minute nakon mjesec dana pauze kada je ušao u igru protiv Udinesea. Udinesea. Nakon toga s klupe je ulazio protiv Lilla u Europskoj ligi i prije reprezentativne pauze protiv Verone je dobio drugo poluvrijeme.

Period u kojem ga nije bilo na najbolji je način iskoristio Rafael Leao pa bivši Milanov igrač Cristian Zaccardo najavljuje probleme za Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ESCLUSIVA MILAN - 28 gennaio 2020 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2019-2020 - Coppa Italia Quarti di Finale - Ante Rebic Nella foto: Rafael Leao

EXCLUSIVE MILAN - January 28 , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2019-2020 - Italian Cup , Quarter Final - Ac Milan vs Torino In the pic: Rafael Leao, Image: 495311711, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Spada / LaPresse / Profimedia

“Leao me podsjeća na Nianga, ali je fizički još jači. Ima sve što je potrebno da bi bio top igrač. Rebiću se neće biti lako vratiti u početnu postavu, ali Hrvat je bio jako dobar prošle sezone pa bi Leao mogao prijeći na desnu stranu. Na Pioliju je da pronađe najbolje rješenje jer su obojica izvrsni igrači i bit će mjesta za sve”, poručio je u razgovoru za Milan TV.

Rebić je prošle sezone briljirao u proljetnom dijelu talijanskog prvenstva, te je na kraju bio najbolji strijelac Milana s 11 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo