TRENER MILANA OTKRIO ISTINU O LEGENDARNOM HRVATU: / 'Trebao nam je napadač. Nažalost, Mandžukić nije bio dostupan....'

Image
Foto: Profimedia

Milan je u prošlom kolu Serije A osvojio samo bod protiv Cagliarija, a u tom su susretu za Rossonere nastupila dva hrvatska nogometaša, Ante Rebić i Mario Mandžukić

17.5.2021.
8:36
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Milana odigrali su 0-0 protiv Cagliarija u zadnjoj utakmici nedjeljnog programa 37. kola Serie A te si tako otežao poziciju u borbi za Ligu prvaka.

Image
NI REBIĆ NI MANDŽUKIĆ NISU POMOGLI: /

Milan ponovo odigrao tragično i jako teško će u Ligu prvaka. Evo što se mora poklopiti

Image
NI REBIĆ NI MANDŽUKIĆ NISU POMOGLI: /

Milan ponovo odigrao tragično i jako teško će u Ligu prvaka. Evo što se mora poklopiti

Ante Rebić je odigrao cijelu utakmicu za Milan, a Mario Mandžukić je ušao u 89. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drama u zadnjem kolu

Milan se sa 76 bodova izjednačio s trećeplasiranim Napolijem, a Juventus je peti s bodom manje. U zadnjem kolu Milan će igrati u Bergamu kod Atalante koja je osigurala mjesto u Ligi prvaka, Napoli je domaćin Veroni, a Juventus će gostovati u Bologni. Jedna od te tri momčadi će se morati zadovoljiti igranjem u Europskoj ligi.

"Nema smisla razmišljati o onome što je mohlo biti, sada se trebamo fokusirati na sljedeću utakmicu. Nismo bili na razini prijašnjih utakmica. Origrali smo utakmicu života protiv Juventusa, pa protiv Torina i sada nam slijedi jo jedna s Atalantom", rekao je trener Milana Stefano Pioli nakon utakmice u prijenosu Sky Sports Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Trener Milana Stefano Pioli

Bez prve zvijezde

Rossoneri za plasman u Ligu prvaka u posljednjem kolu moraju svladati Atalantu, a veliki problem za Piolija je izostanak prve zvijezde Zlatana Ibrahimovića koji je ozlijeđen i već neko vrijeme ne može pomoći svojoj ekipi.

"Moramo se sjetiti kada su ljudi govorili da potpuno ovisimo o Zlatanu, a onda su nakon dvije utakmice počeli pričati da smo bolji bez njega. Niti jedna od te dvije stvari nije istina", rekao je Pioli pa prokomentirao situaciju s Mandžukićem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebao nam je netko tko je spreman igrati kao centarfor kad je Ibra opao, ali nažalost Mandžukić je imao raznih problema i rijetko je bio dostupan. “Zamijenio sam Bennacera s Meiteom kako bih unio malo više dinamike u veznom redu, a on nam također može dati nešto više u prekidima. Mandžukić nije ni blizu 100 posto i nažalost nije bilo šanse da dulje igra."


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo