PROCURILI DETALJI REBIĆEVE OZLJEDE: / 'Srećom to se nije dogodilo, nadam se da neće dugo biti van pogona'

Image
Foto: Screenshot

Vatreni je igru napustio u 58. minuti

27.9.2020.
20:30
Screenshot
VOYO logo

Milan je na gostovanju slavio s 2-0 protiv Crotonea. Milan je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela iz kaznenog udarca kojeg je izborio Ante Rebić, a realizirao Franck Kessie. Pobjedu Milana potvrdio je Brahim Diaz golom u 50. minuti. Rebić je igrao do 58. minute kada se ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je kasnije objavljeno iščašio je lakat, a on mu je odmah namješteno u svlačionici te je nakon toga otišao u bolnicu na dodatne pretrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da ozljeda nije teška i da se neće morati dugo oporavljati. Nije došlo do frakture i to je dobra vijest. Nakon što smo ostali bez Ibrahimovića, imamo nedostatak igrača u napadu”, kazao je trener Stefano Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar GianlucaDiMarzio otkrio je još neke detalje.

“Iščašio je lakat i sada će mu u bolnici raditi dodatne pretrage. Mislim da njegova ozljeda neće ništa mijenjati na tržištu. Moguće je jedino da se ubrzaju pregovori za Haugea”, naveo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AntonioVitiello pak potvrdio je kako su liječnički pregledi pokazali da nije došlo do loma. Također, dodao je kako je situacija optimistična i da oporavak ne bi trebao dugo trajati.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo