TRENER HAJDUKA UOČI DINAMA OTKRIO BLAGDANSKU ŽELJU: /

Oreščanin progovorio i o aferi koja je potresla Poljud

Image
Foto: Screenshot

Dinamo trenutačno ima 42 boda, a Hajduk 23.

14.12.2018.
12:26
Screenshot
VOYO logo

Posljednje kolo prvog dijela hrvatskog prvenstva donosi poslasticu za sve nogometne zaljubljenike. Dinamo je u nedjelju u 15 sati domaćin Hajduku. Bit će to prvi derbi novog stratega Bijelih SinišeOreščanina. Par dana prije susreta na društvenim mrežama osvanule su fotografije njegovih igrača koje im ne idu na čast.

Image
SKANDAL UOČI DERBIJA: /

Kritizirani igrači Bijelih nekoliko dana prije Dinama rade - ovo!

Image
SKANDAL UOČI DERBIJA: /

Kritizirani igrači Bijelih nekoliko dana prije Dinama rade - ovo!

"Koliko ja znam klub se očitovao, iznio svoj stav. Razgovarao sam malo s igračima, fokus svih u klubu je na Dinamu, nakon toga ćemo razgovarati o tome", rekao je trener hajduka, čije riječi prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar test

Govoreći u najavi NenadaBjelice da će na teren poslati kombinirani sastav rekao je da Dinamo računa na pobjedu te da imaju širok kadar pa im rotacije ne predstavljaju problem. Poručio je potom i da ga nije strah na travnjak poslati mlade igrače jer ima potpuno povjerenje u njih i momčad.

Image
Foto: PIXSELL

11.11.2018.., Stadion Kranjceviceva, Zagreb - Hrvatski telekom Prva liga, 14. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Trener Dinama Nenad Bjelica. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

"To je dobar test za ono što je dalje, a to je još 18 kola. Ja sam rekao prije i poslije utakmice u Osijeku da su nam to slike da možemo vidjeti gdje smo u svezi mladih igrača. Tako gledam i ovu utakmicu, ona će biti dobro ogledalo pred proljeće i borbu za Europu", kazao je Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je da uoči derbija ne osjeća pritisak te je dogovorio na pitanje ide li po pobjedu ili bi bio zadovoljan remijem.

"Na to bih mogao odgovoriti poslije utakmice, ovisno kako će se razvijati. Očekujem Hajduka koji želi biti konkurentan Dinamu. Oni su kroz tranziciju i polutranziciju najopasniji", poručio je.

Za kraj je istaknuo da mu je najveća želja za predstojeće blagdane na Maksimiru naći tračak vedrine za proljetni dio sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo