REAKCIJE / Trener Hajduka: 'Mogao sam na poluvremenu izvaditi osam igrača'. Strateg Gorice: 'Za suđenje nemam komentara'

Image

Nakon utakmice izjave su dali trener Hajduka, Mislav Karoglan i trener Gorice Igor Angelovski

26.10.2022.
20:04
VOYO logo

U zaostalom dvoboju 4. kola HNL nogometaši Hajduka na Poljudu su pobijedili Goricu 3-1 (1-1) uz dva pogotka prvog strijelca lige Marka Livaje koji je time došao do deset ligaških golova.

Prvi pogodak Livaja je zabio u 2. minuti, a potom iz jedanaesterca u 59. za tadašnjih 2-1. Splitsku pobjedu je potvrdio Chidozie Awaziem u 72. minuti, dok je jedini strijelac za goste bio Tyrese Francois u 9. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice izjave su dali trener Hajduka, Mislav Karoglan i trener Gorice Igor Angelovski. Strateg Splićana bio je zadovoljan izvedbom, ali u drugom dijelu.

Image
SVE SAMA ELITA /

Zanimljiv prizor na tribinama Poljuda. Pogledajte tko je sve došao gledati Hajduk, možda je među njima i budući trener?

Image
SVE SAMA ELITA /

Zanimljiv prizor na tribinama Poljuda. Pogledajte tko je sve došao gledati Hajduk, možda je među njima i budući trener?

'Mogao sam izvaditi osam igrača'

"Naša pobjeda je zaslužena... Čestitke Livaji na dva gola. Imamo širok kadar, sjajne napadače. Vjerujem da je njegov treći žuti karton poticaj drugima da pokažemo kako možemo bez Marka. Livaja nosi nešto specijalno, ali igrači poput Mlakara, Biuka, Sahitija, to su fenomenalni igrači", rekao je trener Hajudka i zatim nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivao sam da budemo pospaniji nakon derbija… Na poluvremenu sam mogao izvaditi osam igrača. Mlakar i Simić nisu bili ništa bolji ni lošiji od drugih", kazao je i zatim komentirao igru.

"Zadovoljan sam. Nismo imali pravi ritam. Mislim da je drugo poluvrijeme bilo fenomenalno. Dali smo tri gola. Bitno je da smo bili puno bolji u zadnjoj trećini", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Gorice nezadovoljan

Angelovski je čestita protivnicima i nije bio nimalo zadovoljan izvedbom svog igrača Jovičića.

"Čestitke Hajduku na pobjedi. Mislim da su zaslužili, posebno igrom u drugom dijelu. Mi nismo iskoristili neke situacije u prvom poluvremenu... Jovičić je veoma loše ušao u utakmicu. Primili smo pogodak nakon greške igrača koji nam treba dati stabilnost. Greške su sastavni dio igre. Onaj tko iskoristi greške je u prednosti", rekao je trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šest bodova u nogometu se može stići. Ne smijemo se predati. Imamo još 22 utakmice do kraja prvenstva. Moramo nastaviti vjerovati u sebe i boriti se. HNL nije nikad bio izjednačeniji. Gorica je spletom okolnosti prosula neke bodove. U nijednoj utakmici nismo bili inferiorni igrom", rekao je Angelovski koji nije htio komentirati suđenje na ovoj utakmici, iako je njegova ekipa dobila crveni karton i skrivila dva penala.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo