NIKAD SRETNI / Navijači Hajduka divljaju čak i nakon uvjerljive pobjede. Pogledajte na koga su se sve okomili ovaj put

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Bila je ovo uvjerljiva pobjeda Hajduka, ali navijači baš i nisu zadovoljni kvalitetom igre svoje ekipe

26.10.2022.
19:25
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

U zaostalom dvoboju 4. kola HNL nogometaši Hajduka na Poljudu su pobijedili Goricu 3-1 (1-1) uz dva pogotka prvog strijelca lige Marka Livaje koji je time došao do deset ligaških golova.

Prvi pogodak Livaja je zabio u 2. minuti, a potom iz jedanaesterca u 59. za tadašnjih 2-1. Splitsku pobjedu je potvrdio Chidozie Awaziem u 72. minuti, dok je jedini strijelac za goste bio Tyrese Francois u 9. minuti. Hajduk je mogao završiti susret i s četiri gola na svom kontu, ali je Livaja promašio penal u samoj završnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je ovo uvjerljiva pobjeda Hajduka, ali navijači baš i nisu zadovoljni kvalitetom igre svoje ekipe i na Facebooku kluba su izrekli svoje mišljenje, koje je dosta negativno.

Image
SVE SAMA ELITA /

Zanimljiv prizor na tribinama Poljuda. Pogledajte tko je sve došao gledati Hajduk, možda je među njima i budući trener?

Image
SVE SAMA ELITA /

Zanimljiv prizor na tribinama Poljuda. Pogledajte tko je sve došao gledati Hajduk, možda je među njima i budući trener?

Žestoke reakcije

"Sljedeća utakmica će biti pokazatelj gdje smo, pogotovo jer smo bez Livaje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobili jesmo, ali dok ne počnemo igrati utakmicu 90 minuta, teško da možemo nešto više očekivati. Ako će se suditi penali kao ovaj drugi za Hajduk, bit će kaos".

"Da nije Livaje u ovoj jadnoj ekipi bila bi to grčevita borba za 5. ili 6. mjesto. Najbitnije je da se pojedine stranice više bave Dinamom, suđenjem i raznim teorijama zavjere, a ne ekipom koja je na čelu s trenerom sve samo ne ekipa za vrh".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzeli 3 boda, ostalo više-manje zaboraviti. U dvije utakmice dvije početničke pogreške naših stopera i matirani smo. Bez ideja smo u napadu i tražimo tu dugu loptu koju već i vrapci na grani očekuju svaku utakmicu. Ovakvom igrom ako budemo i drugi na kraju sezone to će biti vrhunac".

"Nadam se da će Lokomotiva napraviti 6 izmjena pa će zbog proceduralne greške izgubiti 3:0. Ne vidim bez Livaje kako uzeti drugačije tri boda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma loše je ovo, bez obzira na rezultat. Po meni nit je bio penal, nit je bio crveni karton! Lično ću napravit prosvjed na Rivi da se zakonom sporta zabrani Mikanoviću i Biuku igrat početnu postavu! Čolina napravio više u 10 min nego Biuk u 10 utakmica. Zar to stvarno nitko ne vidi".

"Igra užasna tj. nema je niti protiv ovakve nedorasle Gorice, rade se početničke greške i pobjeđuje se jedino na račun Livajine kvalitete koji se i sam počeo previše zajeb…. na terenu. Pod hitno (već sutra) treba dovesti nekog kvalitetenog trenera sa autoritetom ako mislimo išta napraviti ove sezone".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo