Drži ga na oku / Trener Bayerna nahvalio mladog hrvatskog reprezentativca: 'On je izvanredan nogometaš'

Image
Foto: AP Images

Mladi ofenzivac je ove sezone skrenuo pozornost na sebe zabilježivši 12 golova i čak sedam asistencija u 20 utakmica svoje momčadi.

21.1.2022.
17:59
AP Images
VOYO logo

Hrvatski igrači bili su tema današnje presice Bayernovog trenera Juliana Nagelsmanna. Mnoge je iznenadilo pitanje o mladom hrvatskom reprezentativcu Gabrielu Vidoviću koji trenutno igra u drugoj ekipi njemačkog giganta.

Mladi ofenzivac je ove sezone skrenuo pozornost na sebe zabilježivši 12 golova i čak sedam asistencija u 20 utakmica svoje momčadi. Raznovrsnost i ubojitost su karakteristike koje se uvijek cijene u velikim klubovima pa je jasno da je zapeo za oko Nagelsmannu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanišić se vraća idući tjedan

"Još uvijek je ozlijeđen. Ima za nadoknaditi fizičku pripremu i onda će nam pokazati svoje kvalitete. Bit ću sretan kad se vrati jer je on izvanredan nogometaš", izjavio je trener Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No on nije jedini hrvatski nogometaš o kojem se razgovaralo. Spomenut je i Josip Stanišić koji je poput Vidovića također bio ozlijeđen.

"Dobro napreduje i počet će trenirati idući tjedan", otkrio je Nagelesmann i razveselio hrvatske ljubitelje nogometa otkrivši kako na dvija naša wunderkinda sasvim ozbiljno računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo