Trener Barcelone rekao što su svi htjeli čuti!

Pravi šok uoči finala Lige prvaka izazvala je izjava Barçine legende Johana Cruyffa koji je rekao da će Pep Guardiola, bez obzira na ishod susreta s Manchester Unitedom, napustiti Camp Nou.

29.5.2011.
15:14
VOYO logo

Ako je i ozbiljno razmišljao o odlasku, a navodno je Chelsea bio vrlo realna opcija, Josepa Guardiolu je novi veličanstveni trijumf na klupi Barcelone prisilio da odustane od svoje namjere. Stoga je nakon pobjede u finalu Lige prvaka rekao ono što su svi navijači katalonskog kluba htjeli čuti.

"Imam još godinu dana ugovora i namjeravam ga odraditi do kraja. Moja budućnost kada odem iz Barcelone bit će vrlo teška, jer ću uvijek tražit igrače poput ovih, a gotovo ih je nemoguće naći", priznao je Pep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://swf.tubechop.com/tubechop.swf?vurl=CQAcp6SiGfI&start=84&end=192.57&cid=169523

Osvrnuo se i na finale protiv Manchester Uniteda u kojem je Barça stigla do četvrtog trofeja u najelitnijem europskom klupskom natjecanju, drugoga u Guardiolinoj eri, te desetog u karijeri ovoga genijalnoga stručnjaka koji je postao legenda sa samo 40 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je od Barcelone napravio savršeni stroj, možda i najmoćniju momčad u povijesti nogometa. Pep je na putu prema finalu razbio Arsenea Wengera i Josea Mourinha, na kraju i velikoga Alexa Fergusona, koji je drugi put u finalu Lige prvaka bio potpuno nemoćan. Gospodski je čestitao Škotu - "zaslužili ste ovaj finale", a potom je podvukao:

"Opet smo igrali nogomet u kojemu su svi mogli uživati. Kada smo postigli drugi pogodak, osjećao sam da je utakmica odlučena. Savršeno smo kontrolirali igru, nismo dopustili Manchesteru da nas ugrozi", rekao je Barçin strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nije lako. Moramo čestitati Manchester Unitedu na sjajno odigranoj utakmici. Sretni smo i zadovoljni jer znamo koliko je teško osvojiti Ligu prvaka. Za ovu smo se utakmicu dobro pripremili i cijeli je svijet mogao vidjeti da smo do pobjede došli zasluženo. Na izvrstan smo način kontrolirali utakmicu", dodao je Guardiola te zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za ovaj smo finale imali više vremena za pripremu u odnosu na onaj rimski. Vremena je bilo dovoljno, zato smo i pružili dobru igru. Povijest kluba protiv kojega smo igrali finale dala nam je do znanja da nam neće biti lako. Igrači Machestera su igrali sjajno", zaključio je najomiljeniji stručnjak u Kataloniji.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105290040006 arti-201105280290006 arti-201105280382006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo