ODAKLE SU NJEGA IŠČUPALI? / Trebao je biti 'novi Modrić', a sada dolazi zamijeniti Brozovića. Zaboravljeni talent igrat će umjesto našeg Marcela

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Može igrati na gotovo svim pozicijama u veznom redu i moći će zamijeniti i Nicola Barellu te Hakana Calhanoglua

26.4.2022.
20:08
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Milanski Inter svoje ovosezonske sjajne rezultate itekako duguje hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću, štoviše, u utakmicama kada nije bilo Vatrenog upisali su svega dva boda. Brozović je fokalna točka momčadi, lider, motor momčadi i nedavno mu je klub produljio ugovor te mu je dao golemu plaću.

No, činjenica je da Brozović ne može igrati cijelu sezonu, niti može igrati baš svaku utakmicu 90 minuta te da Inter mora pronaći adekvatnu zamjenu za njega. I čini se sada da su je i pronašli. Naime, prema napisima talijanskog Tuttosporta Inter bi na ljeto trebao dovesti već zaboravljenog talenta Real Madrida, Danija Ceballosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Zamjena za Broza

Ceballos pronašli su je u veznjaku Real Madrida Daniju Ceballosu. Nekada najvećem talentu španjolskog nogometa i igraču za kojeg su govorili da će biti nasljednik Luke Modrića u Realu, ugovor s "kraljevskim klubom" 2023. godine i trener ga je prekrižio. Ceballos može igrati na gotovo svim pozicijama u veznom redu i moći će zamijeniti i Nicola Barellu te Hakana Calhanoglua.

Ceballos je u Real došao 2017. godine iz Betisa, ali nikada se nije uspio nametnuti. Madriđani su ga posudili Arsenalu, ali niti tamo nije ostavio bog zna kakav dojam. Na kraju je vraćen Realu, a ove sezone skupio je 12 nastupa u svim natjecanjima i, pogađate, nije baš previše impresionirao. Možda će imati više sreće u Interu. Dakako, kao Brozovićeva alternativa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo