'GRUPA ORGANIZIRANIH KRIMINALACA' /

Provalili su na stadion Partizana i uništili travnjak, iz kluba prijete: 'Objavit ćemo imena i prezimena'

Image
Foto: Instagram/Screenshot

Isplivala i snimka, a stiglo je i žestoko priopćenje iz kluba

22.9.2024.
16:05
Instagram/Screenshot
VOYO logo

Veliki derbi srpskog nogometa između Partizana i Crvene zvezde trebao se igrati u ponedjeljak 23. rujna, a sada je zbog nesvakidašnjeg čina isti pod upitnikom. Naime, tijekom noći je na stadion provalila skupina maskiranih muškaraca i uništila travnjak - razbijali su staklene boce i razbacali staklo po travnjaku, polijevali travnjak kiselinom i naftnim derivatima koje su onda i zapalili. Iz Partizana je stiglo žestoko priopćenje...

Image
NE NA LAZIO... /

Viole nakon sedam utakmica napokon slavile: Junak je debitant koji je zabio dva gola

Image
NE NA LAZIO... /

Viole nakon sedam utakmica napokon slavile: Junak je debitant koji je zabio dva gola

''FK Partizan obavještava javnost da je tijekom prethodne noći teren na stadionu u Humskoj ulici, na kojem je za sutra zakazano odigravanje najveće utakmice srpskog nogometa, uništen u značajnoj mjeri. Grupa organiziranih kriminalaca, tijekom noći provalila je u prostor stadiona i izvela čin iz objesti uništavanja terena. Kao što se može vidjeti iz priloženih fotografija, delikventi su razbijali pivske boce i ogromnu količinu stakla rasuli po cijelom terenu. Uz to je teren, koji spada u red najmodernijih hibridnih terena, koji je FK Partizan ugradio prošle godine uz pomoć UEFA i FSS, uništen polijevanjem i paljenjem naftnih derivata po cijeloj površini terena'', poručili su iz Partizana, a onda poslali i žestoku poruku, a sve je prenio Kurir koji je i objavio video upada na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ogorčeni smo i tražimo hitnu reakciju svih nadležnih organa, kako bi se ovi kriminalci što prije identificirali i protiv njih poduzele kaznene mjere. Na uvid nadležnim organima stavljene su snimke sa sigurnosnih kamera, kao i saznanja o kojim se pojedinačno vođama ove organizirane grupe radi, a nadležni organi također imaju podatke o tim osobama, te smo uvjereni da će činitelji ovog nezapamćenog čina biti vrlo brzo pronađeni i procesuirani. Ukoliko nadležni organi ne privedu ta lica u hitnom roku, FK Partizan će sutra u 15 sati javno objaviti imena i prezimena lica koja predvode ovu grupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prikrivaju se pod imenom navijačkih grupa'

Radi se o nezadovoljnim pripadnicima kriminalne grupe, koji se prikrivaju pod imenom određenih navijačkih grupa, a u prošlosti su se isti već hvalili oštećenjem centralne lože stadiona, kao i ispisivanjem poruka protiv uprave na tribinama i svakodnevno u samoj blizini stadiona. Upozoravali smo nadležne institucije da se ta organizirana grupa neće zaustaviti na prethodnim kaznenim djelima, već da će ih ponavljati, a sada smo dobili i potvrdu toga. Ova skupina, odlučila je da svoje očigledne frustracije iskali na imovini kluba koji navodno vole, na terenu na kojem sutra igrači voljenog kluba treba da istrče, igraju nogomet i izbore pobjedu za svoj klub.

Ovim činom nanesena je ogromna materijalna šteta prema FK Partizan, a o narušavanju ugleda kluba i svih njegovih navijača u nogometnom svijetu da i ne govorimo…

'Stranci će svjedočiti sramoti'

Stručne službe kluba uveliko rade na sanaciji terena, obzirom da je ostalo nešto više od 24 sata do odigravanja najveće utakmice srpskog nogometa, na kojoj će između ostalog biti prisutan veliki broj stranaca koji će svjedočiti sramoti grupe koja je uništila teren voljenog kluba. Stanje terena se ne može u ovom kratkom roku popraviti do željenog i u potpunosti spremnog za igru, ali će nadležna služba FK Partizan učiniti nadljudske napore da teren dovede u prihvatljivo stanje za odigravanje utakmice'', poručili su iz kluba.

Utakmica će izgleda biti odigrana, ali na kakvom travnjaku i kakva će kvaliteta nogometa biti - pitanje je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo