TRANSFERI UŽIVO / Dinamo potvrdio nova pojačanja, marokanska zvijezda predstavljena u Saudijskoj Arabiji, Ukrajinac odrađuje zanimljiv transfer

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

17.8.2023.
8:12
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamu se smiješe novi milijuni, a legendarni Španjolac vraća se u matični klub: Bivši hajdukovac ide kod Ronalda?

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamu se smiješe novi milijuni, a legendarni Španjolac vraća se u matični klub: Bivši hajdukovac ide kod Ronalda?

Kako smo jučer pratili transfere pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je igrao europski Superkup

23.30 - Bono je novi igrač Al Hilala.Točnije, vratar. Marokanac je u transferu vrijednom 21 milijun eura Sevillu zamijenio Saudijskom Arabijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv potez

20.50 - Ruslan Malinovsky iz Marseillea će otići u Genou. Dogovorena je posudba s pravom otkupa od 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan posao

20.00 - Nicolo Zaniolo uskoro će potpisati ugovor sa Aston Villom, tvrdi Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napokon

20.00 - Kako je potvrđeno Indexu, Dinamo je dogovorio dolazak Luke Stojkovića. Lokomotiva će za njega dobiti 3 milijuna eura i postotak od idućeg transfera, a navodi se kako dolazi i Kačavenda koji je imao manjih problema s liječničkim pregledom, zbog čega Lokosi za njega neće dobiti onoliko novaca koliko su tražili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo je

17.15 - Romano javlja kako je završen posao, Demiral je novi igrač Al Ahlija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva prinova

17.15 - Monaco doveo pojačanje iz Torina, riječ je o Wilfriedu Singu kojeg su platili 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.50 Još jedna zvijezda u Al Hilalu?

Aymeric Laporte trebao bi postati novi igrač Al Hilala. Saudijski prvoligaš poslao je ponudu 'tešku' 35 milijuna eura, a prema pisanju Fabrizija Romana Manchester City ju je prihvatio. Preostalo je još samo da se dogovore osobni detalji ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.16 Milan poslao De Ketelaerea na posudbu u Atalantu

Milan je objavio da je poslao Charlesa De Ketelaerea na posudbu u Atalantu, koja će imati opciju otkupa belgijskog ofenzivnog veznog. De Katalaere je stigao u Milan prije godinu dana iz Club Bruggea za 36 milijuna eura, ali nije se nametnuo i malo je igrao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.37 'Novi Bokšić' napušta Hajduk i odlazi u Italiju.

Talijani pišu da su Splićani napravili senzacionalan transfer. Više o tome pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.30 Ziyech ide u Galatasaray

Marokanski ofenzivac Hakim Ziyech prošao je prvu fazu liječničkog pregleda u Galatasarayu, pišu engleski mediji. Chelsea ga namjerava prodati u Tursku ako sve bude u redu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.07 Hall u Newcastleu

Chelsea je prodao 18-godišnjeg stopera Lewisa Halla u Newcastle za 35 milijuna eura, piše Telegraph. Hall je velik talent koji će se morati iskazati u novom klubu. Newcastle je zasad bio odličan u procjeni igrača i transferima, u par godina su, sa ne preskupim pojačanjima, stigli od kluba koji se borio za ostanak do Lige prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.33 Wolfsburg predstavio Majera na originalan način

Lovro Majer postao je novi igrač Wolfsburga koji će hrvatskog reprezentativca platiti Rennesu 30 milijuna eura plus pet milijuna kroz moguće bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je drugi najveći transfer u povijesti Wolfsburga, a Vatreni će potpisati na pet godina. Nijemci su ga predstavili neobičnim videom u kojem se on, kao u mađioničarskom triku, pojavljuje iza platna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.00 Feyenoordu je dosta čekanja

Nizozemski Feyenoord već je neko vrijeme zainteresiran za kupnju Luke Ivanušeca, no čini se da im je polako dosta čekanja, piše nizozemski magazin Voetbal International. Dinamo je navodno odugovlačio kako bi zadržao Ivanušeca da se pokuša plasirati u Ligu prvaka. No čini se da je to predugo za Nizozemce, koji će se vjerojatno okrenuti drugim rješenjima. Transfer je trebao biti vrijedan oko 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11.30 Lloris blizu Lazija

Francuski golman Hugo Lloris (36) blizu je potpisa za Lazio, piše Sky Sports. Tottenham bi se s talijanskim klubom trebao dogovoriti oko odštete, a Lloris bi trebao potpisati ugovor na dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11.09 Lavia na liječničkom u Chelseaju

Zadnji vezni Romeo Lavia bio je želja mnogih klubova u prijelaznom roku, a čini se da će završiti u Chelesaju, piše Sky Sports. Danas ima liječnički, a potom slijedi transfer vrijedan oko 65 milijuna eura.

10.06 Sevilla prodala Bonoa

Fabrizio Romano javlja da je Sevilla prodala vratara Yassinea Bounoua (31) u Al Hilal za 21 milijun eura. Španjolski prvoligaš sada će morati pronaći novu 'jedinicu' do kraja prijelaznog roka, a španjolski mediji pisali su da je prvi izbor Dominik Livaković.

9.27 PSV želi Serginha Desta

Serginho Dest (22), desni bek otpisan u Barceloni, mogao bi prijeći u PSV, javljaju Nizozemci. Dest je prošlu sezonu proveo na posudbi i Milanu i jasno je da za njega nema mjesta u momčadi Barcelone.

9.19 Livaković mijenja jednog od najboljih vratara svijeta?

Jedan od najboljih vratara svijeta uskoro bi trebao otići u Saudijsku Arabiju, a prva opcija velikana za novu 'jedinicu' je Dominik Livaković. Više pročitajte ovdje.

8.36 Chelsea ruši rekord MLS-a?

Chelsea bi mogao srušiti rekord kupnjom 23-godišnjeg srpskog golmana Đorđea Petrovića, koji trenutno nastupa za New England Revolution. Njegov klub traži 35 milijuna eura. bio bi to najveći izlazni transfer iz MLS-a u povijesti. Petrović je prošle godine stigao iz Čukaričkog za nešto manje od milijun eura.

08.09 Petković u Španjolskoj?

Andaluzijski mediji javljaju da je Granada, tamošnji povratnik u La Ligu nakon jedne godine u Segundi, jako zainteresirana za Brunu Petkovića. Španjolci navode da napadača Dinama želi Trabzonspor te da Petkovićev klub za njega traži 5 milijuna eura. Granada se vratila u prvu ligu godinu dana nakon što je iz nje ispala. Prije toga je u Primeri bila tri godine, pa dvije prethodne godine u Segundi...

08.09 - Legendarni Nizozemac očekuje puno od Hrvata u novom klubu

Alen Halilović ponovno pokušava spasiti karijeru, ovoga puta u nizozemskoj Fortuni Sittard. Legendarni Nizozemac smatra da će taj transfer biti pun pogodak. Više pročitajte ovdje.

8.08 - Sosa pred transferom karijere

Hrvatski lijevi bek bi uskoro mogao imati novi klub - Sevillu. Najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere Fabrizio Romano tvrdi da je hrvatski lijevi bek želja kluba iz Andaluzije te da pregovori brzo napreduju. Jose Luis Mendilibar u njemu vidi zamjenu za Matheusa Acunu, nogometaša koji po svemu sudeći odlazi u Aston Villu.

8.00 - Liverpool napokon pronašao veznjaka?

Wataru Endo (30) postat će novi igrač Liverpoola, tvrdi Fabrizio Romano. Japanski veznjak trebao bi napustiti Stuttgart u transferu vrijednom 18 milijuna eura. Endo je dogovorio osobne uvjete s Liverpoolom nakon što je zamolio vodstvo Stuttgarta da ga pusti kao kapetana momčadi.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo