TRANSFERI UŽIVO / Za dinamovca stigle dvije ponude iz Premier lige, napadač Napolija odbio plaću od milijun eura tjedno

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Iz minute u minutu na Net.hr-u pratite najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

5.8.2023.
8:30
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Rijeka se besplatno pojačava iz Dinama, Chelsea platio napadača 20 milijuna eura pa ga poslao na posudbu

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Rijeka se besplatno pojačava iz Dinama, Chelsea platio napadača 20 milijuna eura pa ga poslao na posudbu

Inter dovodi srpskog veznjaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.30 - Inter se dogovorio s Udineseom oko transfera 21-godišnjeg srpskog veznjaka Lazara Samardžića za kojeg će platiti 16 milijuna eura.

Osimhen odbio milijun eura tjedno

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.00 - Nogometni klubovi Saudijske Arabije nastavljaju mahati milijunima pred nogometašima europskih klubova pa tako sada Al Hilal nudi napadaču Napolija Victoru Osimhenu plaću veću od milijun eura tjedno.

Po izvještajima talijanskih medija nigerijski napadač nema namjeru napustiti talijanskog prvaka Napoli bez obzira na težinu ponude. Nogometaš i klub su više puta naglasili kako je igračeva budućnost i dalje vezana za jug Italije, a između te dvije strane postoji valjani ugovor do lipnja 2025. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više puta su se Osimhen i njegov menadžerski tim sastajali s Aureliom De Laurentisom, predsjednikom Napolija te postoji samo jedan detalj oko kojeg se još moraju dogovoriti, a to je klauzula u slučaju odlaska. Napoli traži postavljanje cifre od 150 milijuna eura, a Osimhen i menadžer od 110 milijuna.

S 26 pogodaka Osmihen je prošle sezone bio prvi strijelac Serie A i najbolji igrač Napolija koji je na uvjerljivi način postao talijanskim prvakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Rome u Saudijsku Arabiju

22.30 - Al Ahli se sve dogovorio s braničem Rome Rogerom Ibanezom. Preostaje tek da se dogovore klubovi, nakon čega će 24-godišnji Brazilac odraditi liječnički u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mina u Fiorentini

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.55 - Yerry Mina, 28-godišnji kolumbijski nogometaš, napustio je nakon pet godina Everton te će karijeru nastaviti u Fiorentini, službeno je obznanio talijanski prvoligaš.

Obrambeni nogometaš od 2018. godine bio je član Evertona, a na kraju prošle sezone nije obnovio ugovor s klubom iz Liverpoola. Tako je kao slobodan igrač prešao u Fiorentinu koja nije službeno obznanila detalje ovog ugovora. Talijanski mediji, pak, spominju da je Mina potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja na još jednu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katarani žele Coutinha

21.00 - Klub iz Katara želi veznjaka Aston Ville Philippea Coutinha. On može otići ako u klub stigne zadovoljavajuća ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Ajaxa u Premier ligu

20.15 - Veznjak Ajaxa Mohammed Kudus odlazi u Brighton za 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham dovodi napadača

20.00 - Tottenham dovodi napadača Aleja Veliza iz Rosario Centrala. Sa Spursima će ovaj 20-godišnjak potpisati petogodišnji ugovor, a njegov klub će zaraditi 23 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio za 17-godišnjaka daje 17 milijuna eura

19.00 - Lazio za 17-godišnje krilo Midtjyllanda Gustava Isaksena daje 17 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maitland-Niles u Lyonu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.15 - Ainsley Maitland-Niles slobodan je igrač nakon što mu je istekao ugovor s Arsenalom, a blizu je potpisa s Lyonom s kojim je dogovorio četverogodišnji ugovor.

Inter ide po napadača Arsenala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.00 - Inter kreće u novu rundu pregovora s Arsenalom oko napadača Folarina Baloguna, nakon što im je Atalanta preotela Scamaccu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City upozorio Barcu i PSG

17.00 - Manchester City poslao je poruku PSG-u i Barceloni da nemaju namjeru prodavati Bernarda Silvu. Portugalcu će uskoro ponuditi novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije ponude za Šutala

16.30 - U Maksimir su stigle dvije ponude iz Premier lige za Josipa Šutala. Zainteresirani su West Ham i Nottingham Forest koji su spremni dati oko 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač doveo beka

16.15- Brazilski lijevi bek Rogerio stigao je u Wolfsburg za šest milijuna eura.

Scamacca se vraća u Serie A

16.15 - Atalanta dovodi Gianlucu Scamaccu iz West Hama za 25 milijuna eura. Za 24 godišnjeg napadača Čekićari će odmah dobiti 25 milijuna eura, dodatnih pet stići će kroz bonuse, a imaju i 10 posto od sljedeće prodaje.

Pitanje je vremena

15.30 - Yacine Titraoui stigao je u Zagreb, a u ponedjeljak bi trebao obaviti liječnički pregled. Ukoliko ga prođe, napokon će potpisati sa Plavima nakon što je rješavanje papirologije dosta potrajalo.

Nitko ga ne želi

14.05 - Igrač Parme, Stanko Jurić, na izlaznim je vratima kluba. Tako barem javlja portal specijaliziran za taj talijanski klub, te pišu kako je Jurić svjestan da nije u planovima trenera, međutim, ponuda za njega nema.

Generalka

14.00 - Crveni vragovi igraju posljednju pripremnu utakmicu protiv Lensa pred punim Old Traffordom, a službeno su predstavili Rasmusa Hojlunda. 75 milijuna eura, plus još mogućih 10...lijepa svota za Atalantu.

Ništa od transfera

13.27 - Castrovilli nije prošao liječnički pregled u Bournemouthu. Trešnjice su ostale bez pojačanja, a Fiorentina bez 14 milijuna.

Napokon

11.45 - Joško Gvardiol službeno je predstavljen kao novi igrač Manchester Cityja. Bilo je i vrijeme... VIŠE OVDJE.

Bomba iz Londona

10.40 - Novi vratar Chelseaja je Robert Sanchez. Brighton će zaraditi 20 milijuna funti uz još 5 milijuna funti koje može ostvariti kroz bonuse.

Klub iz Bergama ide jako

10.30 - Atalanta dovodi još jedno pojačanje. Iz Milana stiže De Ketelaere.

Veliko pojačanje

10.10 - Talijanski nogometni prvoligaš Lazio angažirao je japanskog reprezentativnog veznjaka Daichija Kamadu (27) s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Kamada je u Rim stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s njemačkim prvoligašem Eintrachtom iz Frankfurta

Pašalić dobiva suigrača

9.10 - U West Ham je stigao prošle godine, a sada se ekspresno vraća u Serie A. Gianluca Scamacca uskoro bi trebao potpisati za Atalantu

Čeka se službena potvrda

8.47 - Robert Sanchez uskoro postaje novi vratar Chelseaja.

Nisu se nametnuli

8.35 - Nakon što je Marko Brkljača otišao na posudbu u slovenski Aluminij, Dinamo je napustio i njegov mlađi brat Luka. 15-godišnjak će od sad igrati u Zadru. Podsjećamo, braća su u Dinamo stigla nakon velikih zavrzlama i svađa na relaciji otac Oliver i Hajduk.

I gradski rivali doveli superzvijezdu

8.33 - Osim Gvardiola u Cityju, danas se očekuje i predstavljanje Rasmusa Hojlunda u Manchester Unitedu.

Nizozemci im ukrali Cityjevog talenta, oni će sad njima veznjaka

8.30  - West Ham se sve dogovorio s veznjakom Ajaxa Edsonom Alvarezom. Preostaje tek da se dogovore klubovi

Napokon

8.30 - Hrvatski reprezentativni branič Joško Gvardiol je u petak podvrgnut liječničkim pregledima u Manchesteru, nakon čega je potpisao i ugovor s Manchester Cityjem koji ga je učinio najskupljim obrambenim igračem u povijesti. Više ovdje.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo