TRANSFERI DANA / Bivši igrač Rijeke i Hajduka u Njemačkoj, Juventus po treći put dovodi istog nogometaša, zvijezda Barcelone u Džedi

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu mogli ste pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr

3.8.2023.
8:23
Profimedia
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI DANA /

Turci žele otpisanu zvijezdu Arsenala, Španjolci uvjereni da će dovesti Livakovića, Niko Kovač kupuje u europskom viceprvaku

Image
TRANSFERI DANA /

Turci žele otpisanu zvijezdu Arsenala, Španjolci uvjereni da će dovesti Livakovića, Niko Kovač kupuje u europskom viceprvaku

Ajax kupio Hrvata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.00 Dok su navodno pregovori s Dinamom oko transfera Josipa Šutala u tijeku, nizozemski Ajax doveo je drugog hrvatskog stopera - Jakova Medića (24) iz njemačkog drugoligaša St. Paulija. 

Bivši 'Kralj' u Americi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.00 Bivši igrač Real Madrida i Sociedada Asier Illarramendi (33) karijeru će nastavlja u američkom MLS-u u redovima Dallasa.

Nova zvijezda na Bliskom Istoku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.00 Proslavljeni brazilski nogometaš Willian, bivši igrač Chelseaja, Arsenala i Fulhama, još je jedna zvijezda koja odlazi u Saudijsku Arabiju ovoga ljeta. On će potpisati za Al-Shabab.

Dokumenti potpisani, gotov povijesni transfer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.30 Manchester City i Leipzig u četvrtak predvečer su potpisali dokumente i hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol može se smatrati novim igračem Cityja u koji prelazi za 90 milijuna eura, objavio je najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano. Više pročitajte OVDJE.

S Camp Noua u Džedu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.00 Franck Kessie napušta Barcelonu i karijeru će nastaviti u saudijskom Al-Ahliju iz Džede u kojemu će ga dočekati bivši napadač Liverpoola Roberto Firmino, bivši golman Chelseaja Edouard Mendy i nekadašnji napadač Newcastlea Allan Saint-Maximin, objavio je Fabrizio Romano. Navodno je Kessie imao i ponude Tottenhama i Juventusa, ali se odlučio zaputiti na Bliski Istok.

Morata po treći put u Torinu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.00 Alvaro Morata mogao bi po treći put postati igrač Juventusa. Navodno je španjolski centarfor već sve dogovorio sa "Starom damom" i ići će se u realizaciju transfera ako Juve ne uspije dovesti Lukakua iz Chelseaja. Morata je već tijekom karijere dva puta nosio dres Juventusa.

Ajax se pojačao iz Bundeslige

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.30 - Ajax je potvrdio kako je za osam milijuna eura iz Eintrachta stigao golman Diant Ramaj.

Chelsea doveo golmana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.45 - Chelsea je iz Brightona doveo golmana Roberta Sancheza za 23 milijuna eura. S bonusima taj iznos može narasti do 29 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al Ahli želi Kessieja

14.15 - Barcelona se sprema prodati veznjaka Francka Kessieja, a zainteresiran je Al Ahli, ali i Juventus te dva kluba iz Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kodro izbornik BiH

13.30 - Meho Kodro i službeno je izbornik Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačević u Njemačkoj

13.00 - Bivši napadač Rijeke i Hajduka Franko Kovačević novi je igrač njemačkog drugoligaš Wehena. Prošle sezone igrao je za Domžale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Demirbay u Turskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.45 - Kerem Demirbay, 30-godišnji vezni nogometaš, novi je član Galatasarayja s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.
U Galatasaray je ovaj nogometaš došao iz Bayer Leverkusena gdje je igrao od 2019. godine. Transfer Demirbayja je vrijedan 3.7 milijuna eura, a nogometaš će po sezoni zarađivati milijun eura.

Chelsea i City u borbi za igrača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11.30 - Manchester City i Chelsea u borbi su za krilo Crystal Palacea Michaela Olisea. Klub ga je spreman pustiti za 35 milijuna funti.

Fiorentina pronašla stopera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11.30 - Fiorentina će dovesti bivšeg stopera Evertona Yerryja Minu koji stiže kao slobodan igrač.

Rožman u Sarajevo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11.00 - Bivši trener Rijeke Simon Rožman danas bi trebao postati novi trener Sarajeva, pišu mediji u susjedstvu.

Cancelo se dogovorio s Barcelonom

10.45 - Bek Manchester Cityja Joao Cancelo dogovorio se s Barcelonom. Trener Katalonaca Xavi želi ga još od siječnja. Na klubovima je da se dogovore, a Barcelona će novac za njegov transfer nabaviti prodajom Ousmanea Dembelea u PSG.

Gorica dovela bivšeg mladog reprezentativca Danske

9.30 - Alexander Munksgaard, 25-godišnji danski nogometaš, novo je ime u kadru hrvatskog prvoligaša Gorice s kojom je Danac potpisao ugovor do lipnja 2025. godine.

Profesionalnu karijeru ovaj desni bočni igrač je započeo u Midtjyllandu, a potom je igrao za Lyngby i Aarhus. Kao posuđeni igrač Aarhusa još do prije nekoliko dana je igrao za norveškog prvoligaša Aalesund, a sada se odlučio za dolazak u hrvatski nogomet. Prošao je sve reprezentativne uzraste Danske zaključno s U21 momčadi.

„Uzbuđen sam i vrlo sretan zbog dolaska u hrvatski nogomet i Goricu. Jedva čekam upoznati svoju novu momčad za koju mislim da ima dosta potencijala“, rekao je povodom dolaska među Velikogoričane Munksgaard.

Gorica je u prvom kolu nove sezone remizirala protiv Varaždina 1-1, dok je u drugom pobijedila Lokomotivu 1-0 golom u sudačkoj nadoknadi. U trećem kolu, ove subote, gostuje kod prvaka Dinama na maksimirskom stadionu.

Tottenham kupuje kod Kovača

9.15 - Tottenham je vrlo blizu dovođenja braniča Wolfsburga Mickyja van de Vena. Prema Transfermarktu ovaj 22-godišnjak vrijedi 30 milijuna eura.

PSG našao zamjenu za Mbappea

8.00 - PSG je blizu dovođenja Goncala Ramosa iz Benfica. Portugalcima će za napadača platiti 80 milijuna eura, a Ramos će potpisati ugovor do 2028. godine.

Gvardiol korak do potpisa

8.00 - Manchester City i RB Leipzig razmijenili su sve ugovore kako bi provjerili sve detalje prije nego transfer Joška Gvardiola postane služben. Englezi će za hrvatskog braniča platiti 90 milijuna eura. Više pročitajte ovdje.

Tottenham pronašao napadača

8.00 - Tottenham je bacio oko na 20-godišnjeg napadača Rosario Centrala Aleja Veliza.

Lukaku se dogovorio s Juventusom

8.00 - Romelu Lukaku i Juventus dogovorili su trogodišnji ugovor. Preostaje tek da se Stara dama dogovori s Chelseajem. Ne zna se hoće li u transfer biti uključen Dušan Vlahović.

Atalanta dovodi veznjaka Milana

8.00 - Atalanta se dogovorila s Milanom oko transfera Charlesa De Ketelaerea. Ovaj veznjak stiže na posudbu s opcijom otkupa ugovora.

Leipzig traži zamjenu za Gvardiola

b- Leipzig traži zamjenu za Gvardiola koji odlazi u Manchester City, a oko su bacili na braniča Feyenoorda Lutsharela Geertruidu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo