TRANSFERI DANA / Barcelona nudi tri velike zvijezde za Mbappea, još jedan slavni igrač otišao iz Europe u Saudijsku Arabiju

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu mogli ste pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr

31.7.2023.
8:14
Profimedia
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Frigan dobio novog suigrača, Saudijci predstavili nove zvijezde, ali pogledajte šou turskih navijača kad su ugledali Rebića

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Frigan dobio novog suigrača, Saudijci predstavili nove zvijezde, ali pogledajte šou turskih navijača kad su ugledali Rebića

Kako smo jučer pratili transfer događanja kroz dan možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Fabinho preselio na Bliski Istok

22.40 Brazilski veznjak Fabinho (29) napustio je redove Liverpoola i karijeru će nastaviti u Al Ittihadu, objavio je saudijski prvak. Fabinho je u redovima "Redsa" proveo posljednjih pet godina, a za Al Ittihad je potpisao ugovor na tri godine. Financijski detalji nisu objavljeni, ali britanski mediji navode kako je odšteta iznosila oko 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi pronašli zamjenu za Kanea

22.00 Premda Tottenham i Bayern Munchen još uvijek nisu postigli dogovor oko odštete za Harryja Kanea (30), "Spursi" su navodno pronašli zamjenu za kapetana engleske reprezentacije. Kako prenose engleski mediji, Tottenham je kao potencijalnu zamjenu za Kanea izabrao mladog napadača Nottingham Foresta Brennana Johnsona (22).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kylain na Nou Campu?

21.30 Novinar Footmercata Santi Aouna tvrdi da je Barcelona ponudila PSG-u tri velike zvijezde za Mbappea - Gavija (18), Raphinhu (26) i Ousmanea Dembelea (26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni dobio sjajne vijesti

20.00 Preokret u transferu Nikole Vlašića u Torino, West Ham je spreman pregovarati o nižoj odšteti. Više pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp odgovorio na pitanje o Mbappeu

19.15 Klopp se nasmijao na vijest o dolasku Mbappea u Liverpool. Više o tome pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pljačke - bijeg iz grada

18.00 Talijanski golman  Gianluigi Donnarumma (24) navodno je PSG-u podnio zahtjev za transferom nakon što su ga prije nekoliko tjedana lopovi zavezali i oljačkali u njegovom stanu u Parizu.Najzainteresiraniji za njegovo dovođenje je Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić u Turskoj

17.00 Bešiktaš je službeno potvrdio transfer Ante Rebića. Više o tome pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli odbio 140 milijuna

16.20 Nakon što je Napoli odbio ponudu Al-Hilala od 130 milijuna eura za Victora Osimhena, Saudijci su poslali novu u iznosu od 140 milijuna, no niti ta nije prihvaćena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool drugi put pokušava dovesti Laviju

14.48 - Zadnji vezni Southamptona Romeo Lavia velika je želja Liverpoola. The Times piše da je Liverpool poslao drugu ponudu, a da se vrijednost Lavije procjenjuje na oko 55 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RB Salzburg ima novog trenera

13.35 - Novi glavni trener RB Salzburga je 46-godišnji Gerhard Struber koji je s austrijskim prvoligašem potpisao dvogodišnji ugovor. Struber će na klupi kluba iz Salzburga naslijediti Matthiasa Jaisslea koji je prije dana raskinuo suradnju s Red Bullom i preselio u Saudijsku Arabiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Struber, kao igrač Red Bull Salzburga 1995. i 1997., trenersku je karijeru započeo 2007. u omladinskom pogonu kluba, a nakon toga je trenirao njemački RZ Pellets, zatim u Engleskoj drugoligaša Barnsleyja i u SAD-u New York Red Bullse.

Real želi Barellu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.32 - Nicolo Barella i dalje je Realova želja, ali Inter ne odustaje od cijene od 80 milijuna eura za veznjaka. I Barella je jedan od onih za koje strani mediji pišu da će naslijediti Luku Modrića, kad se hrvatski veznjak odluči umiroviti. Barelli je pod ugovorom s Interom do ljeta 2026., a Transfermarkt ga procjenjuje na 75 milijuna eura.

Petković odlazi u susjedstvo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.08 - Spominje se novo odredište gdje bi Bruno Petković mogao nastaviti karijeru. Više pročitajte ovdje.

Arsenal krenuo po novog golmana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.29 - Arsenal je krenuo po novo veliko pojačanje, ovaj put se žele pojačati na poziciji vratara. Pregovori s Brentfordom za španjolskog golmana Davida Rayu već su u tijeku, on nema ništa protiv transfera. Engleski viceprvak morao bi platiti 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chiesa odbio 20 mil. eura po sezoni

11.20 - Federico Chiesa odbio je nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije, Prema pisanju talijanskih medija interes su pokazali Al Ittihad, Al Hilal, Al Ahli i Al Nassr, koji mu je nudio 20 milijuna eura po sezoni. Ostaje u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bremer: Ostajem u Juventusu

10.34 - Za 41 milijun eura Juventus je prošle godine iz Torina doveo stopera Gleisona Bremera. Njega se kroz ovaj prijelazni rok povezuje s engleskim klubovima, no sam je potvrdio ostanak u klubu s kojim je lani potpisao petogodišnji ugovor. "Istina je, tražili su me klubovi iz Premier lige. Oni mogu pričekati, želim ostati. U najboljem sam klubu u Italiji i želim s njim osvajati titule", rekao je.

Urugvajska legenda odlazi u mirovinu

10.15 - Bivši stoper Atletico Madrida objesio je kopačke o klin. Više pročitajte ovdje.

Bayern povisuje ponudu za Kanea

9.55 - Bayern je dogovorio sastanak u Londonu s čelnicima Tottenhama. Tema je prelazak Harryja Kanea, a očekuje se da njemački prvak povisi ponudu od 80 milijuna eura.

Kovačića pitali o Gvardiolu

09.03 - Mateo Kovačić govorio je o potencijalnom transferu Joška Gvardiola u Manchester City. Više o tome možete pročitati ovdje.

Mbappe ima vremena do ponoći

8.31 - PSG je početkom srpnja dao ultimatum Kylianu Mbappeu koji se svodi na to da će ili produžiti ugovor s klubom ili će u njemu morati provesti još sljedeću sezonu i nakon nje moći napustiti klub bez odštete. Datum do kojeg Mbappe mora donijeti odluku istječe danas u ponoć inače će provesti cijelu sezonu na tribini.

Dembele pristao na transfer u PSG

08.12 - Ousmane Dembele je preko agenta dao zeleno svjetlo Paris Saint-Germainu da krene u realizaciju transfera. Dogovorio je petogodišnji ugovor s francuskim prvakom koji je spreman platiti 50 milijuna eura kako bi aktivirao klauzulu iz njegova ugovora s Barcelonom, tvrdi Fabrizio Romano. Francuski reprezentativac je član Barcelone od 2017., odnosno otkako ga je španjolski klub doveo u transferu iz Borussije Dortmund, ukupno vrijednom 135 milijuna eura. U 185 utakmica za Barcu postigao je 40 i asistirao za 43 gola igrajući uglavnom na poziciji desnog krila. 

Zašto Majer (još uvijek) ne ide kod Kovača?

08.00 - Lovro Majer (25) postigao je dogovor s Wolfsburgom, čiji je trener bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Transfer Majera je postao prava sapunica ovog ljeta, a evo što je o svemu rekao Andy Bara za SN: "Odgovorili su na ponudu da ga neće prodati jer trener to ne želi. Ako se ne riješi u sljedećih tjedan dana, ni neće. Bundesliga bi bila savršena za njega, uvjeren sam bi kod Kovača dodatno napredovao i da bi razvalio te bi sljedeći njegov transfer bio u neki od najvećih klubova za 50 milijuna eura ili više."

Što se događa s transferom Livakovića?

08.00 - Sve je dogovoreno oko cijene, ali postoji drugi problem. Više pročitajte ovdje.

08.00 Ante Rebić je sletio u Istanbul, a transferiran je iz Milana u Besiktas za pola milijuna eura, a turski navijači su ga dočekali na aerodromu sa cvijećem i šalom, nakon čega je pričao za turske medije.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo