TRANSFERI UŽIVO / Gvardiol sutra potpisuje za City? Arsenal želi Dinamovog dragulja, Tottenham odbio 100 miljuna

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu mogli ste pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr

1.8.2023.
8:03
Profimedia
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI DANA /

Barcelona nudi tri velike zvijezde za Mbappea, još jedan slavni igrač otišao u Saudijsku Arabiju

Image
TRANSFERI DANA /

Barcelona nudi tri velike zvijezde za Mbappea, još jedan slavni igrač otišao u Saudijsku Arabiju

Real Sociedad želi van de Beeka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.52 - Real Sociedad se danas obratio Manchester Unitedu za transfer Donnyja van de Beeka. Igrač je već pristao na transfer i prošli tjedan dogovorio sve uvjete sa španjolskim prvoligašem. Transfer ovisi o uvjetima koje će engleski velikan postaviti za igrača na kojeg Erik ten Hag svakako ne računa.

Al Nassr predstavio Manea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.20 - Al Nassr, klub u koji je ovo ljeto prešao i Marcelo Brozović, predstavio je svoje najnovije pojačanje, senegalskog napadača Sadija Manea, koji dolazi nakon neuspješne sezone u Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih vratara u povijesti odlazi u mirovinu

20.40 - Jedan od najboljih vratara u povijesti odlazi u mirovinu. Odbio je saudijske milijune i želi se odmoriti. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bild: Gvardiol sutra potpisuje za City

19.10 - Ako je vjerovati inače dobro upućenom njemačkom Bildu, Joško Gvardiol sutra bi trebao postati novi igrač Manchester Cityja. Hrvatski reprezentativac velika je želja Pepa Guardiole, Građani pregovaraju s RB Leipzigom praktički cijelo ljeto, ali izgleda da su Nijemci ipak popustili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahtijevali su 100 milijuna eura za svog braniča, ali njemački list piše da će cijena ipak biti 90 milijuna te dodaje da bi već u srijedu Gvardiol trebao potpisati ugovor i završiti rekordan transfer za nekog braniča. Ovakvom raspletu se nadaju i u Dinamu koji bi dobio 18 milijuna eura.

Galatasaray ima velike ambicije za iduću sezonu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.00 - Turski velikan Galatasaray doveo je njemačkog ofenzivca Karima Demirbaya (30). Prešao je iz Leverkusena za tri i pol milijuna eura, piše Transfermarkt. Za Leverkusen je odigrao 149 utakmica, zabio 15 golova te podijelio 30 asistencija.

Mundo Deportivo piše da je turski velikan zainteresiran i za dovođenje Sergija Ramosa. Turski klub ovog ljeta doveo je Wilfrieda Zahu, Angelina, Cedrica Bakambua i vratio Maura Icardija, kojeg je prošle sezone imao na posudbi. Ramos bi, naravno, bio najveća zvijezda u Galatasarayu, iako Mundo Deportivo ističe da bi on radije kraj karijere dočekao u MLS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra ima novog napadača

17.00 - NK Istra objavio je da je stigao novi napadač. Ime mu je Salim Fago Lawal i ima 20 godina. Dolazi iz Nigerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham i dalje ne pušta Kanea

16.11 - Tottenham nije prihvatio ni novu ponudu Bayerna za njihovog nogometaša Harryja Kanea koja je, po navodima engleskih medija, iznosila 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog ljeta je minhenski Bayern krenuo po napadača londonskog kluba i engleske reprezentacije, a prve bavarske ponude iznosile su 82 i 94 milijuna eura. Od strane Tottenhama bile su odbijene baš kao i ova posljednja gdje je milijunska cifra po prvi puta bila troznamenkasta.

Tottenham je po drugi put ponovio da svog 29-godišnjeg napadača neće puštati ispod 115 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk dva igrača posudio Širokom

15.35 - Hajduk i Široki dogovorili su posudbu Marka Capana i Jere Vrcića do kraja aktualne sezone. Posudba je dogovorena u okviru nedavno potpisane poslovno-sportske suradnje dva kluba, a mladi igrači Bijelih već su se priključili pripremama BiH prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbijena ponuda Liverpoola za veznjaka

15.30 - Liverpool je službeno ponudio 42 milijuna funti za veznjaka Southamptona Romea Laviju. Sveci su odbili i traže 50. Samo igrač želi transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tisuće navijača na Bomboneri dočekalo Cavanija

14.30 - Nekoliko tisuća oduševljenih navijača argentinskog velikana Boca Juniors dočekalo je i gromoglasno pozdravilo novo klupsko pojačanje, 36-godišnjeg urugvajskog nogometaša Edinsona Cavanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom, plavo-žutom dresu s brojem 10, Cavani je izašao na travnjak kada je nastala prava ludnica na stadionu, navijači Boce su skandiranjem pozdravili napadača koji se nakon 16 godina vratio u Južnu Ameriku.

Tada je napustio urugvajski Danubio i u Europi napravio respektabilnu karijeru igrajući za Palermo, Napoli, PSG, Manchester United i Valenciju. Primjerice, s čak 200 postignutih pogodaka drugi je strijelac u povijesti Paris St. Germaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U karijeri je odigrao i 136 utakmica za reprezentaciju Urugvaja te je postigao 58 pogodaka.

Za Bocu je potpisao do kraja kalendarske 2024. godine, a mogao bi debitirati već ove srijede kada Boca Juniors igra prvu utakmicu osmine finala Copa Libertadores protiv urugvajskog Nacionala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boca je trenutačno na sedmom mjestu ljestvice argentinskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal želi Šutala

14.10 - Arsenal želi Josipa Šutala, objavio je Corriere dello Sport. Ističu da Dinamo neće prodati za manje od 20 milijuna eura.

City našao zamjenu za Mahreza

13.30 - Manchester City je zamjenu za Riyada Mahreza koji je otišao u Saudijsku Arabiju pronašao u igraču Rennesa Jeremyju Dokuu. Ovaj 21-godišnjak prema Transfermarktu vrijedi 28 milijuna eura.

Livaković u Primeru

13.30 - Ime Livakovića opet je aktualno u Španjolskoj. Više ovdje.

Dinamo šalje Štefulja na posudbu

13.15 - Štefulj odlazi iz Dinama. Više ovdje.

Fiorentina poslala ponudu za Šutala

12.20 - Stigla je nova ponuda za Šutala. Više ovdje.

Milan kupio veznjaka

11.55 - Milan je za 20 milijuna eura doveo 20-godišnjeg veznjaka Yunusa Musaha iz Valencije.

Petković ne ide u Tursku

11.50 - Trabzonspor odustao od Petkovića. Više ovdje.

Inter doveo sprskog veznjaka

10.00 - Inter će do kraja tjedna kompletirati transfer 21-godišnjeg srpskog veznjaka Lazara Samardžića. Udineseu će platiti 15 milijuna eura, a put Udina će i Fabbian. S Interom je dogovorio petogodišnji ugovor.

Liverpool ide po veznjaka

10.00 - Liverpool šalje novu ponudu za veznjaka Southamptona Romea Laviju. Igrač je pristao na uvjete Redsa, preostaje tek da se dogovore klubovi.

Bjelica ide po Pjacu

9.50 - Nenad Bjelica u Trabzonsporu želi Pjacu. Više ovdje.

Ivanušec dogovorio uvjete

9.00 - Nizozemci su se raspisali kako je Ivanušec dogovorio uvjete s Feyenoordom. Više ovdje.

Chelsea želi Vlahovića

8.30 - Chelsea je spreman ponuditi Romelua Lukakua i 30 milijuna eura za napadača Juventusa Dušana Vlahovića.

Bayern sprema 100 milijuna eura za Kanea

8.00 - Bayern sprema ponudu od 100 milijuna eura za dovođenje Harryja Kanea, tvrde engleski mediji.

Mane u Al Nassru

8.00 - Napadač Bayerna Sadio Mane prošao je liječnički pregled u Dubaiju te postaje novi igrač Al Nassra.

Mbappe ušao u posljednju godinu ugovora

8.00 Kylian Mbappe više ne može aktivirati ugovor s PSG-om do 2025. On ulazi u posljednju godinu ugovora, te sljedeće ljeto može otići besplatno. PSG se nada da će ga prodati ovog ljeta.

Andre Silva u Real Sociedad

8.00 - Andre Silva blizu je odlaska iz RB Leipziga, a novi klub trebao bi mu biti Real Sociedad.

PSG i Barca pregovaraju oko Dembelea

8.00 - Nije aktivirana klauzula od 50 milijuna eura za Ousmanea Dembelea, iako je Francuz dogovorio s Parižanima petogodišnji ugovor. Preostaje sada da se klubovi dogovore.

West Ham odbio Inter

8.00 - West Ham je odbio ponudu Intera od 20 milijuna eura za Gianlucu Scamaccu. Talijani će podebljati ponudu na 25 milijuna eura, no Čekićari traže 30.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo