VRLO KRHAK POSAO / Transfer Mbappea u Real mogao bi senzacionalno propasti. PSG dobio ultimatum: 'Ako to ne napravite, povlačimo se'

Image
Foto: Profimedia

Francuski L'Equipe piše kako je Real Madrid postavio vrlo strog ultimatum PSG-u

28.8.2021.
15:04
Profimedia
VOYO logo

Još uvijek čekamo na najveći transfer ovoga ljeta, onaj francuskog reprezentativca Kyliana Mbappea iz PSG-a u Real Madrid, a sada je pak procurilo u javnost kako bi taj posao vrlo lako mogao propasti.

Naime, francuski L'Equipe piše kako je Real Madrid postavio vrlo strog ultimatum PSG-u u kojem traže da Parižani prihvate ponudu za Mbappea do nedjelje ili će se Real povući iz pregovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappe

Mora biti gotovo do ponedjeljka

Real je ponudio golemih 180 milijuna eura plus još deset milijuna kroz bonuse koje je vrlo lako ostvariti, a L'Equipe tvrdi da PSG odugovlači do ponedjeljka jer tada počinje okupljanje francuske reprezentacije i tako bi se realizacija mogla dodatno zakomplicirati.

Okupljanje je u ponedjeljak u 13 sati, a Real želi da do tada Mbappe bude njihov igrač. Postoji opcija da izbornik Didier Deschamps pusti Mbappea na liječnički pregled i potpis ugovora, te da ovaj propusti jednu utakmicu kvalifikacija za SP 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Real prvo treba slomiti PSG, čiji je sportski direktor Leonardo u petak kazao kako se po pitanju Mbappea i njegova transfera u Real ništa nije promijenilo niti da je PSG prihvatio ikakvu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo