VATRENI JE PRELOMIO / Transfer-bomba! Ivan Perišić na kraju ipak prelazi u Tottenham, evo što ga tamo čeka

Image
Foto: Profimedia

Perišić je odradio fantastičnu sezonu te je bio jedan od najboljih igrača milanskog kluba

28.5.2022.
14:49
Profimedia
VOYO logo

Već mjesecima traje "borba" Intera i našeg Ivana Perišića oko potpisivanja novog ugovora. Vatrenom ovog ljeta ističe ugovor s prošlogodišnjim prvakom Italije te se često spominjao njegov odlazak s Giuseppe Meazze.

Perišić je odradio fantastičnu sezonu te je bio jedan od najboljih igrača milanskog kluba. Sam je isticao da bi volio ostati s Nerazzurrima, ali mu Inter nije htio ispuniti sve zahtjeve i sada je, čini se, konačno prelomio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fabrizio Romano, najupućeniji svjetski novinar kada su u pitanju nogometni transferi, tvrdi da Perišić sve dogovorio s Tottenhamom te da će sljedećeg tjedna odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor s londonskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključno pojačanje

Perišić je bio velika želja Antonija Contea, s njim je vrlo dobro surađivao u Interu, prije nego što je zamijenio milansku adresu londonskom. Perišić bi se sjajno uklopio u Conteov prepoznatljiv sustav s trojicom u zadnjoj liniji i "wing" bekovima, upravo kao "wing" bek, što je između ostalog igrao kod njega ranije u Interu i što igra sada kod Simonea Inzaghija.

Conte vrlo dobro poznaje Perišića i Hrvat je danas znatno bolji igrač na poziciji lijevog beka nego što je bio kada ga je on posljednji put vodio. Conte ga je na tu poziciju instalirao u Interu, zbog nedosatka opcija, a Inzaghi ga je drastično unaprijedio. Što se financijskih detalja ugovora tiče, poznato je da je Inter Perišiću nudio pet milijuna eura, što Vatrenom nije odgovaralo, ali Englezi su financisjki puno moćniji od Talijana. Conte na raspolaganju ima budžet od 150 milijuna eura i akvizicija Perišića bila bi za njih "kikiriki".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Perišić je već govorio o tome kako mu je san igrati u Premiershipu, a Romano tvrdi da će s Tottenhamom potpisati ugovor na dvije godine, te da je Hrvat označen kao ključno pojačanje Antonija Contea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo