KATASTROFA KRALJEVA U LONDONU: / Tottenham uništio prvaka Europe, APOEL šokirao Borussiju usred Dortmunda

Image
Foto: AFP

Tottenham je večeras na punom Wembleyu u potpunosti nadigrao Real Madrid i zasluženo slavio sa 3-1.

1.11.2017.
22:42
AFP
VOYO logo

TOTTENHAM - REAL 3-1

Tottenham: Lloris, Trippier, Alderweireld, Sánchez; Winks, Davies, Vertonghen, Dier, Eriksen, Dele Alli, Harry Kane

Real Madrid: Casilla, Achraf, Nacho, Ramos, Marcelo; Casemiro, Modric, Kroos; Isco, Benzema, Ronaldo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga utakmica u skupini H

Borussia Dortmund - APOEL 1-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Odličnu utakmicu odigrali su Spursi večeras protiv aktualnih prvaka Europe i na taj način osigurali prolazak u sljedeću fazu natjecanja. Kraljeve je u prvom poluvremenu (27.) u vodstvo doveo Alli nakon uigrane akcije, a asistent je bio Trippier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je pokušavao brojnim šutevima koji nisu bili opasni i koje je Lloris sigurno hvatao. Alli je ponovno bio strijelac u 56. minuti nakon što je njegov udarac zapeo za Ramosa te je lopta promijenila smjer i prevarila Casillu. Pitanje pobjednika riješio je Eriksen u 65. minuti nakon kontre, a loptu mu je dodao Kane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tračak nade Realu je donio Ronaldo golom u 80. minuti, ali rezultat se više do kraja nije mijenjao i Tottenham je upisao nova tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici skupine H navijači Borussije doživjeli su pravi šok. APOEL je u Dortmundu priredio iznenađenje večeri i odigrao 1-1. Domaćini su poveli golom Guerreira u 29. minuti, a Pote je za goste izjednačio u 51. minuti i time uvelike smanjio šanse Nijemaca za prolazak dalje.

Tottenham je tako prvi u skupini s 10 bodova, Real ima sedam, a Borussija i APOEL po dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO:

94' - GOOOOOL! M. Pereira zabio je treći gol za Porto!

92' - GOOOOOL! Sterling je riješio pitanje pobjednika i zabio za 4-2 Citya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' - GOOOOOL! Sturridge je riješio priču u Liverpoolu i zabio za 3-0 protiv nemoćnog Liverpoola.

88' - Ružan start Dembelea nad Ramosom kojeg je sudac nagradio žutim kartonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

80' - GOOOOOL! Cristiano Ronaldo smanjuje prednost Tottenhama i sada je 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

78' - Dele Alli našao se u stopostotnoj prilici. Ostao je sam na pet metara, ali glavom je promašio loptu i veliku šansu za hat trick.

78' - GOOOOOL! Ze Luis zabio je za Spartak i smanjenje vodstva kod Seville na 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

69' - GOOOOOL! Spektakl u Napulju! Manchester City ponovno vodi. Aguero je strijelac i sada je 3-2 za građane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

67' - GOOOOOL! Marlos je ponovno strijelac za Shakhtar i sada je 3-1 za domaćine u Donjecku.

65' - GOOOOOL! Tottenham melje Real Madrid. Odličnu kontru odigrali su igrači domaće momčadi, Kane je dodao Eriksenu koji je izašao sam pred Casillu i lagano poslao loptu pored njega u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

64' - GOOOOOL! Otvorilo se Liverpoolu i Can je nakon prekrasne kombinacije s Milnerom povećao vodstvo protiv Maribora na 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

62' - GOOOOOL! Prava golijada u Napulju. Jorginho je zabio za Napoli i izjednačio rezultat na 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

62' - GOOOOOL! Porto ponovno vraća prednost, a strijelac je Pereira i rezultat je sada 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

62' - Velika gužva ispred vrata Llorisa nakon kornera. Pucali su igrači Reala iz velike gužve nekoliko puta, ali igrači Tottenhama sve su uspjeli očistiti.

60' - GOOOOOL! Banega je prekrasnim golom povećao vodstvo Seville i sada je 2-0.

56' - GOOOOOL! Ponovno Dele Alli zabija za Tottenham. Casemiro je uklizao u prazno i Alli je tukao s 20 metara, a lopta na putu do gola zapinje za Ramosa, mijenja smjer i završava u mreži iza Casille.

52' - GOOOOOL! Šok u Dortmundu. Pote je zabio za APOEL i sada je 1-1.

49' - GOOOOOL! Liverpool je konačno probio bunker Maribora! Strijelac za redse je Salah.

48' - GOOOOOL! Timo Werner zabio je za Leipzig u Portugalu i rezultat je sada 1-1.

48' - GOOOOOL! Preokret u Napulju. City vodi 2-1, a strijelac je John Stones.

46' - Utakmice su nastavljene na svim terenima.

45' - Kraj je prvog poluvremena. Na svakoj smo utakmici mogli vidjeti barem po gol osim u Liverpoolu gdje se očekivala prava golijada s obzirom na rezultat prve utakmice.

43' - Opasno je za Real pucao i Benzema, ali Lloris je ponovno bio spreman na udarac i uhvatio loptu.

41' - Velika prilika za povećanje vodstva Tottenhama. Sissoko je bio na povratnoj lopti na desetak metara od gola, ali ju je promašio i ona je došla do Kanea ispred kojeg se bacio Casilla i spriječio novi gol.

34' - GOOOOOOL! Manchester City izjednačio je preko Otamendija sada je 1-1.

32' - Ronaldo je opasno zaprijetio ljevicom, ali Lloris odbija u korner. Real se razbudio nakon primljenog gola i stalno stišće domaćine.

30' - GOOOOOOL! Sevilla je povela protiv Spartaka golom Lengleta!

29' - GOOOOOOL! Guerreiro je zabio za vodstvo Borussije protiv Ciprana.

29' - Casemiro je umalo vratio stvari na početak. Lukavo je iz šesnaesterca gađao drugi kut, ali Lloris je uz krajnji napor obranio tu loptu, a netko iz obrane Tottenhama ju je poslao u aut.

27' - GOOOOOOL! Tottenham je došao u vodstvo. Ponovno duga lopta na bok prema Trippieru koji još jednom iz prve šalje loptu na peterac gdje se ovog puta našao Dele Alli i zabio za 1-0. Trippier je izgleda bio u malom zaleđu, ali suci to nisu primijetili i gol je priznat.

27' - Dele Alli šesti je Englez koji je zabijao Realu u Ligi prvaka nakon Beckhama, Scholesa, Alana Smitha, Gerrarda i Welbecka.

24' - Alderweireld je zbog ozljede morao napustiti igru, a ušao je Sissoko.

21' - GOOOOOOL! Insigne je zabio za vodstvo Napolija protiv Manchester Citya.

20' - Winks se prošetao do peterca Reala od bijele točke i izborio priliku za udarac, ali i on je išao lobati Casillu koji to hvata.

17' - GOOOOOL! Kakva utakmica u Ukrajini! Shakhtar je potpuno preokrenuo rezultat i vodi 2-1 golom Marlosa.

14' - Trippier je odlično ispratio jednu dugu loptu i odmah ju iz prve uputio na peterac, ali nitko od njegovih suigrača to nije ispratio.

14' - GOOOOOL! Shakhtar je nakon samo dvije minute izjednačio na 1-1. Strijelac je bio Ferreyra.

13' - GOOOOOL! Porto protiv Leipziga vodi golom Herrere.

12' - GOOOOOL! Feyenoord je poveo 1-0 kod Shakhtara golom Jorgensena.

11' - Kane je imao veliku priliku, ali odlučio se lobati Casillu koji je bez problema uhvatio njegov pokušaj.

10' - Nakon jednog pogrešnog dodavanja Modrića u prilici se našao Eriksen, ali Ramos je u posljednji trenutak izbio loptu ispred njega.

3' - Prvi je zaprijetio Real udarcem Isca, ali Lloris je uz manje probleme uspio savladati taj udarac.

1' - Počele su utakmice na svim terenima.

19:50 - Utakmica između Bešiktaša i Monaca već je završila rezultatom 1-1. Goste je u vodstvo doveo Rony Lopes golom u prvoj minuti sučeve nadoknade prvog dijela, a konačan rezultat postavio je Tosun golom iz penala kojeg je izborio Quaresma.

Image
CENK TOSUN PONOVNO ZABIO DANIJELU SUBAŠIĆU: /

Mitrovićev Bešiktaš na korak do 'europskog proljeća'

Image
CENK TOSUN PONOVNO ZABIO DANIJELU SUBAŠIĆU: /

Mitrovićev Bešiktaš na korak do 'europskog proljeća'

Danijel Subašić branio je za Monaco i zamalo uspio obraniti Tosunov udarac s bijele točke, ali nije uspio i Monaco je propustio priliku doći do prve pobjede u Ligi prvaka ove sezone.

Bešiktaš je s druge strane ostao neporažen i ima 10 bodova te se nalazi na prvom mjestu skupine dok je Monaco na posljednjem mjestu s dva boda. Drugu utakmicu skupine G igraju Porto i Red Bull Leipzig.

Ipak, ostaje dojam da je sudac Tagliavento mogao i poništiti gol Bešiktaša jer je u trenutku izvođenja najstrože kazne u kaznenom prostoru bilo čak devet igrača.

Nakon dva tjedna ponovno ćemo uživati u utakmici Tottenhama i Reala. Večeras na Wembleyju na redu je drugi sraz dvije vodeće momčadi u slupini H u ovoj sezoni. U prva tri odigrana kola, Real i Tottenham skupili su jednaki broj bodova 7, s istom gol razlikom 7-2. Stoga, bit će zanimljivo vidjeti kako će završiti ovaj sraz jer tko pobjedi, taj će vjerojatno biti i pobjednik ove skupine.

Istina je i da je Real i u ozbiljnim problemima s ozljedama. U Gironi je opet stradao Varane (mišić), već nekoliko tjedana nema Balea i to opet zbog mišića. Tek se vratio Benzema, kao i Marcelo, njihove su forme ispod očekivanja Zinedine Zidanea i struke u klubu.

Borussiju Dortmund nakon "debakla" u Nicosiji u obliku remija protiv APOELA čeka iskupljenje na svom Westfalenu. Nijemci nemaju više prava na kiks, imaju samo osvojen jedan bod u tri susreta i opasno ima visi plasman u drugu fazu natjecanja.

Borussija do kraja natjecanja po skupinama mora pobjediti ako misli biti sudionik Lige prvaka i na proljeće. Nogometna poslastica igra se i u Napulju, gdje vodeća momčad skupine F i Premier lige Manchester City gostuje protiv jakog Napolija Marka Roga.

Talijani će u ovoj utakmici ići na pobjedu, trenutno su trećeplasirana momčad grupe s 3 boda, Šahtar je drugi sa šest... Nogometaši Maurizija Sarrija prije tri su dana uvjerljivo u prvenstvu svladali Sassuolo. Vodeća su momčad Serie A s 31 bodom nakon 11. odigranih kola, imaju skor 1o pobjeda uz jedan remi. Napolitanci su, također, upisali najbolji start sezone od svih momčadi u pet najjačih europskih liga. To dovoljno govori kakav će Guardiola večeras imati zalogaj, posao na putu prema pozitivnom rezultatu, pobjedi.

Slovenski prvak Maribor gostuje na Anfieldu kod Liverpoola, od kojeg je prije dva tjedna izgubio na svom terenu u Ljudskom vrtu sa čak 7-0. Ovo je prilika Mariboru da se iskupe za taj teški poraz, barem boljom predstavom, jer do pobjede, realno, teško mogu protiv puno renomiranijeg protivnika. Dejan Lovren također s nestrpljenjem čeka susret nakon niza kritika na raćun svoje igre u posljednje vrijeme. Hrvatski stoper imat će posebni motiv odigrati dobru utakmicu.





Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo