TOTALNA SPRDNJA: / Navijači ponizili Cristiana Ronalda!

Image
Foto: AFP

Španjolski sportski dnevnik Marca objavila je popis 10 najboljih nogometaša u 2015. godini, a kako su birali sami čitatelji, izgleda da su navijači bili u manjini.

25.12.2015.
13:30
AFP
VOYO logo

Barcelona je u ovoj godini osvojila pet trofeja, španjolsko prvenstvo i Kup, Ligu prvaka, te europski Superkup i klupsko SP. Očekivano, tako su na prva četiri mjesta najboljih igrača u godini Barçine zvijezde. Messi je na prvom mjestu, Neymar drugi, a slijede ih Suarez i Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je neočekivano, da je Cristiano Ronaldo tek osmi, iza Sergija Busquetsa i Claudia Brava. Voljeli Ronalda ili ne, koliko god subjektivni bili ovakvi izbori, Portugalac je sigurno među pet najboljih igrača svijeta, a ne iza Busquetsa. Prema čitateljima Marce, samo dva igrača izvan Primere su bili dostojni ući u 10 najboljih. To su Lewandowski i Pogba.

Deset najboljih igrača u 2015. po čitateljima Marce:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10. Paul Pogba (Juventus) 9. Antoine Griezmann (Atletico Madrid) 8. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 7. Claudio Bravo (Barcelona) 6. Sergio Busquets (Barcelona) 5. Robert Lewandowski (Bayern Munich) 4. Anders Iniesta (Barcelona) 3. Luis Suarez (Barcelona) 2. Neymar (Barcelona) 1. Leo Messi (Barcelona)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo