TORCIDA SE OGLASILA O NAVODNOM NAPADU NA OHANDZU: / Evo što kažu navijači splitskog kluba u svoju obranu

Navijači splitskog nogometnog prvoligaša Hajduka oglasili su se po pitanju navodnih napada na na Francka Ohandzu i još nekolicinu igrača.

9.11.2017.
20:03
PIXSELL

Upravo je spomenuti kamerunski nogometaš bio taj koji je policiji prijavio napad nakon što su pripadnici Torcide, javio je portal 24sata.hr, pokušali ući u stan koji koristi, vrijeđali ga, lupali po njegovom automobilu, vratima stana... Slično se, tvrdnja je istog izvora, dogilo i Šehiću, Savvasu, Kožulju..., a sve se dovodi u kontekst sa utakmicom koju je Hajduk izgubio na Poljudu od posljednjeplasiranog Rudeša koji je u Splitu 0-2 preokrenuo u 3-2 u svoju korist.

"Nemamo nikakvih informacija o navodnim verbalnim napadima i uznemiravanju igrača Hajduka u proteklih par dana pa nema niti potrebe da komentiramo neprovjerene priče i nagađanja", prenosi 24sata.hr priopćenje Torcide koje potpisuje glasnogovornik Damir Gruić.

Gruić je i odvjetnik okrivljenika za napad na Ohandzu. Ovako sve komentira:

"Kao odvjetnik okrivljenika mogu reći kako u vrijeme kada se navodni napad dogodio okrivljenik nije bio niti u ulici niti u kvartu u kojem stanuje nogometaš Hajduka Frank Ohandza te je na te okolnosti predložio da sud sasluša određene svjedoke koji će to potvrditi. Osim toga, nogometaš Hajduka i njegov prijatelj koji se nalazio s njim te večeri će također dobiti poziv da pred sudom daju svoj iskaz pa vjerujem da ćemo nakon toga imati jasniju sliku cijelog događaja. Sama činjenica da je okrivljenik odmah nakon privođenja na sud pušten da se brani sa slobode, potvrđuje kako se ovdje ne radi o nikakvom ozbiljnijem incidentu."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali