SPEKTAKL NA TRIBINAMA / Torcida priprema dosad nikad viđenu koreografiju: 'Razlikuje se od onog na što ste navikli'

Image
Foto: PIXSELL

Hajduk će imati podršku od gotovo 30.000 navijača

4.8.2022.
15:24
PIXSELL
VOYO logo

Hajduk danas od 21 sat na rasprodanom Poljudu čeka susret protiv portugalske Vitorije Guimaraes. Hajduk će protiv Vitorije bodriti isključivo članovi kluba jer su upravo oni imali pravo na kupnju karata.

"Dragi navijači, Poljud je za današnju utakmicu u potpunosti rasprodan! Vidimo se večeras!" objavio je službeno Hajduk. Uoči utakmice na Facebooku se oglasila Torcida s uputama gledateljima. Hajdukovi najvjerniji navijači pripremaju novu koreografiju, za koju su morali izdati jasne naputke svima koji će se pojaviti na stadionu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje Torcide prenosimo u cijelosti:

"Danas utakmicu 3. pretkola protiv portugalske Vitorije otvaramo sa spektakularnom koreografijom. Molimo sve navijače Hajduka koji dolaze na tribinu Sjever da dođu u bijelim majicama minimalno 2 sata prije početka utakmice. Također, na svim ulazima Sjevera nalazit će se kutije za donacije.
Izvedba same koreografije se ovoga puta razlikuje od onoga na što ste inače navikli pa vas stoga molimo da pažljivo pročitate sljedeće upute i slušate upute na samom stadionu:Najvažnije što morate znati je da će na pojedinim sektorima biti izmjena kartona tj. na nekim će sjedalicama biti 2 kartona dok će na ostalima biti po 1!

Na sjedalicama koje imaju dva kartona, prvo se diže karton koji nije označen brojem, a na znak sa štange dižete karton na kojem piše broj 2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjedalice koje imaju samo jedan karton za vrijeme izvedbe cijele koreografije mora biti u rukama u zraku!"

Torcida je objavila i pjesmu "Zbog jedne ljubavi"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo