TORCIDA JOŠ JEDNOM ODUŠEVILA HRVATSKU: / Pogledajte što je danas dočekalo zaposlenike bolnice koja je predviđena za zaražene

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Navijači su se stavili na raspolaganje državi

23.3.2020.
15:25
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Navijači Hajduka od prvog su se dana izbijanja pandemije koronavirusa stavili na raspolaganje zdravstvenim institucijama grada Splita, ali i šire. Tako je dio njih u nedjelju uskočio pomoći Zagrebu, kojeg je pogodio strašan potres.

Image
NA TRIBINAMA SU RIVALI, ALI U SRCIMA BRAĆA: /

Torcida pomagala Boysima u potresu pogođenom Zagrebu

Image
NA TRIBINAMA SU RIVALI, ALI U SRCIMA BRAĆA: /

Torcida pomagala Boysima u potresu pogođenom Zagrebu

U ponedjeljak su pak još jednom iskazali divljenje spram medicinskom osoblju te su na parkiralištu bolnice Križine, koja je predviđena za zaražene koronavirusom izvjesili transparent s porukom podrške medicinskom osoblju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za dobrobit svih nas, ne bojte se rada, zbog toga vas poštuju čuvari ovog grada”, poručili su navijači Hajduka. Nekoliko dana ranije pak poslali su poruku svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tijekom prošla četiri dana puno smo naučili. O hematologiji, reumi, plastici, dermatologiji. Naučili smo na kojem su katu kardiologija, intenzivna i interna. Savladali smo vožnju transportnih i avio kreveta. Nismo naučili čemu služe svi aparati i oprema, ali saznali smo koliko koštaju i koliko znače onima koji ih trebaju. Ne bojimo se više zubara ni odlaska u prizemlje bolnice, a neki su saznali da u ljekarni ima više od vitamina C i kapi za oči.

Ipak, jedna lekcija svima nam je najvažnija – medicina nije zanimanje, to je poziv. Ljudi su to koji će sljedećih dana, tjedana i mjeseci biti na prvoj liniji obrane riskirajući svoje zdravlje i živote da bi zaštitili nas i naša je obaveza da im maksimalno olakšamo posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivamo sve pripadnike Torcide, navijače Hajduka i sve Hrvate na odgovorno i obzirno ponašanje.
Slušajte upute liječnika i izbjegavajte fizičke kontakte, okupljanja, druženja i nemojte izlaziti ako nije nužno. Poštujmo napore onih koji rade za nas i čuvajmo naše starije! I da, perite ruke! Što prije svi odlučimo spriječiti virus, lakše će biti onima na prvoj crti, a mi ćemo se opet vratiti na stadione i opet će glavna tema biti bakljada!”

Sve najnovije vijesti o koronavirusu čitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo